Отговори
# 75
За рд парти на младежите на тази възраст се харесва купон в парти зала под наем, но изисква повече усилия от ресторант.Иначе ива доста зали, с различна големина, повечето предлагат и кегъринг,украса, диджей и фотограф.Ескейп стая също е интересно, но за 15 деца не знам дали може да се намери.

# 76
  • Варна
Днес наборът и брат му бяха при личната. Няма промяна в размерите - 190см/75кг/46 номер обувки. Обаче някакъв вирус се опитва да го събори. Главоболие, гърлобол и подобни, засега се налива с чай и лимони. Дано се размине без да вадя тежката артилерия.
Никой не се радва на новия месец. Всъщност всички вкъщи чакаме планираната почивка в началото на октомври. 🤣

# 77
  • София
Не мога да помогна с идея за празнуване в София.
Но препоръчайте ортопед в София за наборката, за долни крайници, стави.
С 2 ръце за д-р Фурлакис, но обикновено часовете са му за след 6 м.
Новият ми любимец е д-р Траян Нинов - аз съм ходила при него , откри на мъжа ми скъсан менискус още преди ЯМР-то, а в началото на юли кова с пирони планки едната от сестрите на наборката - успешно. Simple Smile
Млад, начетен, обяснява добре без да разтяга много локуми. В Супердок има доста положителни оценки.

Наборката 2 поредни години празнува в зали под наем. Те се кефят, ама е голям мизерабъл (Black and White - в подлеза на студ. общежития и в Младост 2). Май тази в подлеза е една идея по-добре. Изисква се възрастен да присъства.

# 78
Не мога да помогна с идея за празнуване в София.
Но препоръчайте ортопед в София за наборката, за долни крайници, стави.

Д-р Драганов, ВМА. Водят го от най-добрите детски ортопеди.

# 79
Благодаря ви за идеите, момичета Simple Smile
Съученичката ще празнува точно в такава зала под наем и не върви на следващата вечер пак от същото Simple Smile

# 80
За РД - ескейп стаи за тинейджъри - Funky Monkeys - escape hub.
За ортопед - проф. Яблански в Токуда.

# 81
За ортопед - преди две седмици бяхме при Аделин Иванов в Токуда, записахме час онлайн - доволни сме.

За рд - какво осигурявате за залата като я наемате? Освен храна и напитки - кой се занимава с организацията и обслужването на тийновете?

# 82
Не е пипнала нищичко цяло лято.
Батман в женска роля- за всички се съмва, за нея се стъмва.
Как ще се оправя в училище хич не ми е ясно.
Ако има някъде в България състезания по спане, направо сме взели златото от раз Stuck Out Tongue Winking Eye

Тук наборката ще е сериозна конкуренция... Страшен прилеп е тази година. Също нищо не е пипнала. Остава да се надявам, че след цялото това спане, поне ще си е отспала Grinning

Наборката ще ви е сериозна конкуренция в състезанието по спане.

# 83
Благодаря за ортопедите! Дадохте много възможности. Ще избираме. Трябва ни човек да направи ехография, снимки, пък ако няма проблем най-добре.

# 84
За ортопед - преди две седмици бяхме при Аделин Иванов в Токуда, записахме час онлайн - доволни сме.

За рд - какво осигурявате за залата като я наемате? Освен храна и напитки - кой се занимава с организацията и обслужването на тийновете?
Всички зали предлагат кетъринг и възможност сам да си донесеш. Някои предлагат и "барман" за напитките,но мисля,че всички изискват пълнолетен да присъства.Ако няма алкохол, им тръшваш на масите храна и напитки и да се оправят.Много добре се справят

# 85
  • София
Благодаря за ортопедите! Дадохте много възможности. Ще избираме. Трябва ни човек да направи ехография, снимки, пък ако няма проблем най-добре.
Ако търсите Травматолог, "Сердика" до Мин на Земеделието.

# 86
Синчето е към 185 см, обувки 45 номер. Колко тежи, не знаем, че вкъщи нямаме кантар, ама е лека категория,  де Simple Smile А човекът иска още да расте, поне 190 да стане.

Пишете, че си имате поспаланковци, чета, че през пубертета се спи повече - обаче наборът обратно, късно ляга, рано става.

Да споделя, че както нямаше и ни най-малък намек за гадже на хоризонта, рязко от миналата седмица се е заплеснал по някаква мадама. Всъщност тя денонощно го търси, синчето си е мухльо и без това, та ми се струва, че няма да има измъкване Joy  Случайно запознанство, до нас (родителското тяло) достигна само името на девойчето Simple Smile

# 87
В момента е преиод "всички момчета са смотани" (мъжките майки да не се обиждат).
Мина профилактичен при личната, при зъболекар, утре е на фризьор( дала съм зелена светлина за каквото реши).
Има дрехи за първи учебен ден...само една китка има да вземе.
П.С. Надяам се тази година да се сформира група за португалския език в училище.

# 88
Групите се знаят още от февруари-март, защото се поръчваха учебници и учебни тетрадки.

# 89
  • София
Нашия рожден ден мина на боулинг, всички бяха доволни - играха боулинг, билярд, разни игри.

Общи условия

Активация на акаунт