Отговори
# 60
  • София
Синчето е на моя род, където сме с по-тежка структура. Ако се е метнал на баща ми (190+), би трябвало да расте още. Ще видим.
Момичетата и те не са от ниските.
Малката обаче е торба с кокали - само на дължина расте, 162/40. Задмина сестра си, която чак толкова съотношение ръст/тегло не е постигала. Единственото, което ме притеснява, са дрехите. Детските са къси, дамските - висят. Ще има да обикаляме магазини и търпя тръшкане.

# 61
Наборът е 1,74, 60 кг. Носи 43-44 номер обувки. На баща си се е метнал, аз съм ниска.

# 62
  • София
Много се радвам, че темата се раздвижи. Липсвахте ми цяло лято.

Ние тази година не почиваме много. То било много трудно това с отпуските. Трябва да планираш, да пазиш за до края на годината, да питаш....JoyJoy Бяхме в Рим за концерта на Кендрик и SZA. После наборката отиде на море с нейна съученичка, а другата седмица ще пътуваме за Лисабон. И стига толкова. После есенната ваканция тя ще ходи при сестра си. На мен това лято ми се видя безкрайно. Винаги съм обичала горещото време, но тази година, в съчетание с топлите вълни на менопаузата, щях да почина. За първи път чакам с нетърпение да захладнее.
Колкото до размерите, те и двете са по-високи от мен. И двете носят моя размерите обувки, което е адски тъжно. Сега се изхитрих и си купих лоуфъри на висока подметка, та се въздигнах и тази есен ще съм наравно с децата.
Моята чете някакви задължителни и незадължителни книги. За книга на френски не съм чула нищо.
И от една страна не иска ваканцията да свършва, но от друга й е любопитно как ще е с предмети на френски език.

# 63
Записвам се с девойка девети клас в 9 ФЕГ френски с латински. Ако може да ме добавите в домовата книга Simple Smile

# 64
И аз пак да си кажа: 164/43кг/37- 37,5 обувки.
Не е пипнала нищичко цяло лято.
Батман в женска роля- за всички се съмва, за нея се стъмва.
Как ще се оправя в училище хич не ми е ясно.
Ако има някъде в България състезания по спане, направо сме взели златото от раз Stuck Out Tongue Winking Eye
Онзи ден даваха по телевизията филм със стадо овце. Всички блеят нормално, една се отличава. Викам на наборката бързо идвай, дават те по телевизията. Както си спеше, скочи и тича Joy Joy Е, след това си го отнесох, но пък се посмях от сърце.

# 65
  • София
Пълна трагедия. Не виждам как ще тръгне на училище. Добре че са втора смяна. 175см, 48 кг, 41 номер обувки. Купува 40 номер , маха сделките, че била с ужасно големи крака и ги мрази. Момиче е това. Баща й 190см, аз съм над 170см, това е положението.... Cold Sweat Супер слаба, но уста голяма да зее за всичко ..

# 66
Вашите добре, вие сте високи ние и двамата 165 ползваме го да изважди и прибира неща от високите шкафове. Налага се да се навежда там където ние минаваме без проблем.
Прочел е нищо и половина, изслуша първия Гъливер в Сторител. Изчете Ботев. По математика докато можех да ползвам електронната Просвета прегледа няколко урока и 5-те примера след тях. Още седмица съм в къщи ще видим какво ще прочете, поне по химия, физика и биология бързо ще преговори, но историята и географията...

# 67
  • София
Да чете ли ? Даже не й е хрумнало такова нещо ... Cry

# 68
Моето дете беше на гости на баба си, и звъня му аз и стана въпрос, че нищо не е прочел и той - еее, как бе, почти всичко прочетох, повечето съм прочел ...ама се оказа, че единия ден прочел стихотворенията от списъка, ама те са си повече като брой, та тъй де Joy

# 69
Не е пипнала нищичко цяло лято.
Батман в женска роля- за всички се съмва, за нея се стъмва.
Как ще се оправя в училище хич не ми е ясно.
Ако има някъде в България състезания по спане, направо сме взели златото от раз Stuck Out Tongue Winking Eye

Тук наборката ще е сериозна конкуренция... Страшен прилеп е тази година. Също нищо не е пипнала. Остава да се надявам, че след цялото това спане, поне ще си е отспала Grinning

# 70
  • Sofia
И моята дъщеря спи много, но тя 6 години ходеше почти всеки ден на тренировка - ставаше рано, препускаше между залата и училище, нито се беша наяла, нито наспала. Преди две седмици се отказа от спорта - трудно решение, предизвикано от ред причини. Та сега си отспива и съм я оставила. Не е чела задължителната литература, нито е преговаряла по нещо. За малко извади едни немски помагала, но гледам, че стоят там, където аз ги преместя.
Дребос като мен е - носим един и същи размер дрехи и обувки. Обслужва се все пак от гардеробите на всички в семейството.

# 71
Благодаря за темата, Lúthien!

# 72
Lúthien, благодаря за темата, заглавието е супер  Flowers Hibiscus

Като ви чета какви манекенки и фини девойки отглеждате, моята наборка е в "тежка категория", но поне всички кг са равномерно разпределени и са мускули, бащичко - какво да я правиш, не сме омешили гените на исполин и миньонче по най-желания от нас начин  Simple Smile
Пазарът за дрехи беше успешен, отървах се само с една разходка в мола, та останаха само тетрадките като изпратят списъка.

Дайте идеи за празнуване на РД за около 15-тина набора. Там където искаше, ще празнува съученичка и не върви два поредни дни да са на едно и също място.
Миналата година бяха само няколко момичета, забавляваха се в мола, ама тази година искала нещо "по така", ама какво точно и тя не знае.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 10:35 от merilen

# 73
Не мога да помогна с идея за празнуване в София.
Но препоръчайте ортопед в София за наборката, за долни крайници, стави.

# 74
Аз съм ги водила веднъж в МЦ Хайвазов. Доволна съм, нямаше излишни предписания, напротив. Каза, че нищо им няма на децата и лекото плоскостъпие на малката, в което се съмнявах, всъщност е нещо нормално и се израства.

Общи условия

Активация на акаунт