Отговори
# 45
  • София
Mama Ru, при моите момчета е така- усилен растеж на стъпалото през лятото. Научила съм се и вземам обувки към средата на септември. Наборът е вече 45 номер, а бъдещият петокласник е 40.
При каката обаче всичко беше плавно и предсказуемо. Sunglasses

# 46
  • София
Малкият ми е на 10 г., 39 номер, 156 см. Порасна с 5-6 см. тази година.

# 47
О това с растежа ми е болна тема.
 Голямото ми момче беше дребно от раждането, износваше си дрехите дълго. Преди два дни с набора ходихме до личната профилактичния е бил в началото на април от тогава има нови 3 см. Вече е 175, баткото спря на 167.И обувките вече са с по-голям номер. .Добре че е с униформа че само панталон ще търсим след месец, тези които има не мисля че ще му стават дълго.  Смяхме се , че вече батко му износва от него дрехи, ама и различни стилове имат и това е трудно.

# 48
Ох, растежа! И той е болна тема при нас. 150, 2 см. Всички гледат сантиметри, ние гледаме милиметри.
Обаче, не харча пари, с едни и същи дрехи по няколко години.

# 49
За момиче не пречи и миньонче да е, за момче е добре поне 170-175 см да е. Ще видим колко ще порасне, няма да е волейболист явно. Наборката е 158см, 40-42 кг. В женската номерация идеално й идва XS-S. Най-много до М да стигне, че S е по-рядък номер.

# 50
Колко са високи и тежки младежите?
Наборът дръпна доста в растежа това лято, станал е 172 см. От мъжката номерация е S или М. Тениски му купувам успешно онлайн по моя преценка, обаче маратонки - мъка, мъка - нищо не му е удобно.

# 51
  • София
175 см., 44-ти номер обувки /но мисля, че повече няма да мръдне/ и твърди, че е 55 кг. На мен ми изглежда не повече от 35. Joy Иначе ми е обещал да порасне поне още 5 см, а най-добре - 10.

# 52
158 см, тегло 46,5 обиколка 83 , обувки 36, 37
Дрехи S-M зависи от модела....но тя носи широки дрехи....тип клошар вампир, както се беше изразила една съфорумка тук преди време.

# 53
Моята в женската номерация не се пласира още. 2xs става,  но рядко го има.

# 54
Моят младеж е 182 см, около 70 кг, носи 43 - 44 номер обувки. Предполагам, че на ръст ще надмине баща си, който е 185.

# 55
168см, крак 38 номер, 57кг, но тези дни сваля, че трябва да е до 55кг. А и няма да й навреди. Аз бях по-висока и по-лека, значи има на къде да свали. Надявам са да ме стигне на височина, 174см. Не знам има ли за кога. Сякаш е спряла.

# 56
Вече аз съм най-ниска у дома, а бях винаги една от първите 3 по височина в училище. В първата редица на манифестации Simple Smile не можех да се "чупя" без да забележат , че липсвам Simple Smile.

Наборът е 177-178, 43-44 обувки. Кг едва ли са повече от 55.

# 57
  • София
Наборката по данни от последния картон е 162 см и 51 кг. Обувки - 37, дрехи - XS, S.
Вече са като близначки с едната кака- близначка, а майка ми, която ни глади дрехите в последно време идва и оставя плика в коридора. Изобщо не се наема да подрежда по гардеробите им кое на кой е. Бяхме на сватба преди 2 седмици с 2 от 3 щерки и младоженецът в 23 ч дойде да ми каже, че до този момент си е мислил, че сме с близначките: Не може да бъде! Ама тя беше еййй толкова малка ! 🤣  Накрая момата даже се нареди и за букета на булката, а баща й, който до този момент си ядеше и пиеше най-спокойно, прерипа от масата и застана на буквата Ф.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 08:07 от bibi

# 58
Добре, че ме подсетихте за лична карта и за снимки. Не знам дали съм казвала, ама всяка година карам набора да си прави и си ги събирам, много хубав спомен ще си имаме.
Laurentin, и аз като твоето момиче пазя облеклата от предната година- което стане го ползвам, лепя отгоре нов етикет или поправям класа
За статистиката - 187 см/ 63 кг/ 45,5-46 номер

# 59
  • при моите любими
Моето момче и то порасна, а беше от дребните, 174-175 см е някъде. Около 53кг, 43 номер обувки. Много слаби тия младежи с тази височина. Спуква се от всякакви тренировки, храната следи, протеини, ама бала и само на ръст расте. Според мен ще порасне поне още 5-10 см. И баща му е 186см и аз не съм миньонче.

Общи условия

Активация на акаунт