Jalupro Young Eye – нов подход в грижата за околоочния контур

• 4 381
  • 274
  •   1
Отговори
# 270
Според мен поддържането на младежки вид зависи най-вече от начина на живот — той е основата. Здравословното хранене, достатъчният сън, редовното движение, добрата хидратация, предпазването от слънце и намаляването на стреса са фактори, които влияят дълбоко и устойчиво. Естетичните процедури и продукти могат да помогнат значително, особено когато вече има видими промени (фини линии, увиснала кожа, тъмни кръгове), но те са супер като “надстройка” върху здравословния начин на живот, а не заместител.

Ако трябва да избера от представените продукти, бих избрала Jalupro Young Eye, защото формулата комбинира хиалуронова киселина, аминокиселини и пептиди, което не просто овлажнява, а стимулира естественото производство на колаген, подобрява еластичността и структурата на кожата около очите.

# 271
  • Хасково
1. Начинът на живот и не на последно.едно място гена.
2. Грижа с подходящите за кожата продукти.

От изброените продукти бих избрала Jalupro Glow Peel. Имам неравномерен тен на кожата, пигментни петна на места и започнало отпускане на контура.

# 272
Начин на живот и естетични процедури.
Специалист би ме ориентирал най-добре!

# 273
Според мен е важен начинът на живот.
Бих избрала Jalupro Glow Peel като най-подходящ за мен продукт, защото имам нужда от подхранване на околоочния контур, също така - заглаждане и стягане на кожата.

# 274
Според мен по-голямо значение за поддържането на младежки вид има начинът на живот – хранене, сън, движение и намаляване на стреса. Бих избрала продукт за околоочния контур с хидратиращ и изглаждащ ефект, защото имам фини линии и търся решение, което да подхранва кожата и да я прави по-еластична.

Общи условия

Активация на акаунт