Jalupro Young Eye – нов подход в грижата за околоочния контур

• 3 046
  • 249
  •   2
Отговори
# 225
  • София
Според мен и двете. Досега не съм прилагала сериозни естетични корекции върху себе си и не мога да говоря от собствен опит. Но все пак се грижа за себе си и най-вече се харесвам, това доста помага за младежка енергия.

# 226
Какво според вас има по-голямо значение за поддържането на младежки вид – начинът на живот или естетичните процедури, и кой от представените продукти бихте избрали като най-подходящ за вас и защо?
Много фактори влияят на младежкото ни излъчване- ген, здравословен начин на живот, позитивизъм, добра козметика и процедури.
Избирам Jalupro Glow Peel, защото осигурява цялостна грижа.

# 227
  • София
Какво според вас има по-голямо значение за поддържането на младежки вид – начинът на живот или естетичните процедури, и кой от представените продукти бихте избрали като най-подходящ за вас и защо?
Важен е начинът на живот в комбинация с подходяща грижа.Бих избрала добавките за младост отвътре.

# 228
На първо място се стремя към Начина на живот ,след това поддържащи и подходяща козметика и в краен случай към Естетичните процедури !
И 3-те ми допадат в комбинация ,но избирам Jalupro добавки (Jalupro Drink/ Tablets)

# 229
  • ВАРНА
Смятам, че на първо място е начинът на живот, естетическите процедури идват на по-късен етап - евентуално.

За себе си бих избрала Jalupro Glow Peel, тъй като предлага грижа отвън и отвътре.

# 230
Мисля си, че е комбинация от двете -  начин на живот и естетични процедури, подбрани внимателно и то след определена възраст.  Бих използвала Jalupro Glow Peel, защото премахването на повърхностния слой мъртви клетки ще спомогне за по-чист и по-свеж вид, особено сега през есента.

# 231
  • Бургас
Първо място е здравословно хранене и грижа за здравето, защитата на кожата от замърсяване и слънчеви лъчи. Козметиката също е от изключително важно значение, но тя следва да бъде допълнение за допълнителноподхранване и грижа.

# 232
  • някъде другаде
Мисля , че на първо място е начина на живот и използването на подходящи продукти за поддържане на кожата.
За себе си избирам Jalupro Glow Peel, защото с него ще си осигуря цялостна грижа.

# 233
За мен добрия вид на кожата зависи от няколко фактора: начин на живот , адекватна грижа с подходящи продукти и ген. За себе си бих избрала Jalupro Young Eye

# 234

Ако човек се погрижи за себе си отвътре - вода, храна, сън, добавки и хормонален баланс, по дълго ще се радва на красив и здрав външен вид.
Рано или късно винаги се прибягва до ползването на естетични процедури. Всяка жена иска да е по дълго време красива и с младежки вид.

Цялостната концепция на Jalupro е много добро - да се осигури грижа отвън и отвътре, но според възрастта и нуждите на кожата ми-  Jalupro Glow Peel би възвърнал блясъка и сияйния вид на моята кожа.

# 235
Комбинация от двете: начин на живот и естетични процедури според мен поддържа младежкия вид. Бих използвала Jalupro Glow Peel.

# 236
  • София

За мен на първо място е начинът на живот и след това всичко останало.

# 237
  • Варна
За мен е начинът на живот, ген и поддържането на кожата. Jalupro Glow Peel бих избрала за мен.

# 238

Според мен е комбинация от двете и начинът на живот и естетичните процедури. Аз лично залагам само на кремове и серуми, не възнамерявам да се подлагам на някакви други процедури.
От изброените продукти ми допада Jalupro Glow Peel. Бих го тествала, за да видя резултатите върху моята кожа.

# 239
  • Countryside

Начинът на живот определено дава отражение, но мисля че голяма роля играят и гените. Някои хора младеят и на 50/60+ без процедури и скъпа козметика. Процедури бих правила, само ако не са инвазивни, примерно почистване, маски, евентуално мезотерапия, лифтинг. Хиалурони, силикони, и подобни не.

От изброените продукти ми допада Jalupro Glow Peel. Мисля, че ще се отрази добре на кожата ми.

Общи условия

Активация на акаунт