Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 054
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Новите талони са само 3 и то -15%... От известно време се излагат dm, то пък бива бива да им свиди...

# 106
Момичета, препоръчайте читав серум или праймър за мигли. Ще го използвам като основа за спиралата.

Аз ползвам този
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/eveline-cosmetics-kontsentriran- … 901761909982.html
или този
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/eveline-cosmetics-serum-za-migli … 907609395283.html

Идеална работа ми вършат като праймър, за ползите от серума не мога да споделя, аз по принцип имам добри мигли. И са супер бюджетни, според мен.

# 107
Tropic Flowers Bouquet Благодаря!
Само да питам и двата модела ли са със силиконова четка?

# 108
Tropic Flowers Bouquet Благодаря!
Само да питам и двата модела ли са със силиконова четка?
Да, и двата са със силиконова четка.
В момента ползвам черната, често казано никаква разлика не намирам между двете.

# 109
  • оттам, откъдето започва България
Влизам само да споделя, че днес напазарувах продукти ДМ с 15% отстъпка и накрая ползвах и купон 10% на цялата сметка.

# 110
Нали ти казах, че може. Simple Smile

# 111
Влизам само да споделя, че днес напазарувах продукти ДМ с 15% отстъпка и накрая ползвах и купон 10% на цялата сметка.
Това важи само за "продукти на ДМ" или може L'oreal, Nivea и подобни? Да знам дали да си инсталирам приложението Grinning

# 112
Всички ДМ марки, т. е. без Лореал, Нивея и подобни.
Приложение е добре да има всеки, които пазарува често в магазина.
90% от козметиката и нещата за дома купувам от ДМ и никога не купувам без да има промоция.
Това се предвидими покупки и в шкафа винаги има място за тях.

# 113
Това важи само за "продукти на ДМ" или може L'oreal, Nivea и подобни? Да знам дали да си инсталирам приложението Grinning

Това важи за текущите талони с намаления в % и накрая талона за 10% отстъпка на цялата сметка.

# 114
Ти не знам ако тепърва го инсталираш дали ще получиш и текущите талони за отстъпка, те са вече добавени и не съм убедена че би получила нещо преди следващите.
Полезно си е приложението, ако ходиш в ДМ сравнително редовно си струва да го имаш. На мен ми е на 5 минути и както съм пешеходец ми е първи избор за козметика и за битова химия, та си го ползвам доста.

# 115
Някой ползвал ли е таблетките за почистване на пералня?
Моля да сподели, нормално ли е да има такава пяна?

Питам, защото когато си пускам пералнята за почистване без препарат, никога не ми се получава пяна. Thinking

# 116
@natka, да, инсталирах го вече. При неактивирани купони има: Oral-B 15%, John Frieda 15%, NYX 15%, всички марки ДМ 15%. На активирани купони: Отстъпка върху цялата ви покупка: 5%.

Това няма да ми е много от полза засега Grinning От ДМ взимам разни козметики на L’Oreal Paris men, Nivea men, дезодоранти на Антонио Бандерас, чат пат разни пастети и консерви за котарака (Dein Bestes) и мини козметика за ръчен багаж за самолета (слънцезащитни кремове до 100 мл, мини пастичка за зъби Trisa) и от сорта.  Не съм редовен клиент на ДМ и Лили чак толкова.

P.S. Забравих да уточня, че съм мъж (в десктоп версията се изписва под аватара ми)

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 01:49 от diziler

# 117
Талоните наистина са супер зле напоследък. Не са длъжни да дават, знам, но все пак…

# 118
Някой ползвал ли е таблетките за почистване на пералня?
Моля да сподели, нормално ли е да има такава пяна?

Питам, защото когато си пускам пералнята за почистване без препарат, никога не ми се получава пяна. Thinking
Аз купувам един лидълски течен препарат и се получава същата пяна.

# 119
О, да. Винаги има такава пяна. И аз първият път се уплаших, но чистя пералнята редовно и вече знам че е напълно окей.

Общи условия

Активация на акаунт