Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 051
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Напомням за лайфа днес в 18 ч.

# 91
Как нанасяте този Стик?

Аз днес мих мивката с препарата с оцет. Ами все едно нищо. Не се пени. Отзад на опаковката пише, че трябва 1 капачка да се разреди в 5 литра вода. Аз работих за всеки случай с ръкавици. Не съм доволна.
Имат доста по-сполучливи препарати. Пяната за тоалетна чиния с лимон, както и препаратът за котлони ги харесвам.
Скоро ще мина през магазина да заредя някои храни.
Само трябва да се намокри преди употреба. Малко е досадно , но аз го държа в банята и след душа става бързо .

# 92
  • Варна
Как нанасяте този Стик?

Аз днес мих мивката с препарата с оцет. Ами все едно нищо. Не се пени. Отзад на опаковката пише, че трябва 1 капачка да се разреди в 5 литра вода. Аз работих за всеки случай с ръкавици. Не съм доволна.
Имат доста по-сполучливи препарати.
Скрит текст:
Пяната за тоалетна чиния с лимон, както и препаратът за котлони ги харесвам.
Скоро ще мина през магазина да заредя някои храни.
Само трябва да се намокри преди употреба. Малко е досадно , но аз го държа в банята и след душа става бързо .[/spoiler]
Аз го ползвам директно, с гъбичката разтърквам за минута и изплаквам - всичко блесва и без ръкавици (точно тази сутрин_. По същия начин използвах и Полирапид.

# 93
Ранобудна, Не оставя следи кошничката, ползвам я от около седмица. Ако държиш на аромата, той не се усеща. За мен това е плюс.

# 94
  • Варна - Черна гора
Препарата с оцет го преливам в бутилка с пулвелизатор.
По-лесно дозирам количеството и съм много доволна от него.

# 95
Това с предварителното намокряне не е ли за кристала?

Дано пуснат някакви интересни купони тая нощ, че още задържам поръчката с талона за dm марките. И аутлетът тоя месец е пълна скръб.

# 96
В Дъ мол имат рожден ден.
Раздават подаръци на входа - удряш една камбана и през прозорчето консултантка ти дава подарък. Много забавно.

Над 25 лв има подарък течен сапун.
Има зона за хранене - правят чай, кафе

# 97
Това с предварителното намокряне не е ли за кристала?

Точно за кристала се коментира, но в първочалния пост не е изписан докрай, а само део стик.

# 98
Мокри се кристалът или кожата, а може и двете, после се натрива хубаво. Трябва да остане по кожата разтворено от него, така че не става с 2-3 движения както с обикновен рол-он а е малко по-досадно с него. Като изключим това, няма грешка този продукт.

# 99
Някой да е ползвал това , върши ли работа?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-pochistvashta-pyana-za-k … 066447790016.html

# 100
Лисичке, не съм, само на медикс препарата за текстил и килими съм ползвала и е супер. Върши чудесна работа.
Момичета, във всички пловдивски ДМ-и е изчезнал Vanish , а там беше доста изгоден. Сега навсякъде го гледам по 18-19 лв литъра...имате ли идеи откъде може да го намеря на по-нормална цена?

# 101
Момичета, препоръчайте читав серум или праймър за мигли. Ще го използвам като основа за спиралата.

# 102
Ползвала съм го за много занемарен бял служебен диван - беше посивял от прах. На опаковката пише да се използва прахосмукачка - съответно нямам такава на работа и се справих съвсем прилично само с пяната и парцал. Обработих в петък и не мога да кажа за колко точно време е изсъхнало, но в понеделник беше готово за ползване.

# 103
Благодаря.
Ходих и аз да взема пяната,че ми трябваха и други неща.
Пран матрак на тийнката,докато изперем протектора му и го беше омазала с шоколад.
Напръсках и минах с мека четка,леко навлажнена + прахосмукачката.
Излезе петното на пръв поглед,но ще чакам да изсъхне напълно.Иначе ухае много приятно.

Взех и део крема на балеа , много е приятен за ползване.
Мисля че ще ми стане любим.
Скрит текст:

# 104
  • Сливен
Момичета ,пуснали са в ДМ този слънцезащитен крем

Общи условия

Активация на акаунт