Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 027
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Фрау, от тази маска на Пантен ли беше доволна? Защото балсама е Хидра Глоу, пък тя Дееп Глоу, иначе картинката е еднаква, предполагам са от една серия.
Скрит текст:

# 76
Между другото, взех си шампоана и балсама Hydra Glow... Не бях ползвала по-ужасни от много време. То да има силикон, ама все едно е само това в тях. Ужасно утежняват косата и още при плакненето ти става ясно, че скоро ще е пак за миене. А някаква полза не видях.

# 77
Момичета, мисля да използвам талона на Missha за ето тази пяна за лице:
Имате ли мнение за продукта? Или препоръки за други продукти на марката? Освен маските, не съм ползвала нищо тяхно и съм малко гола и боса Simple Smile

# 78
Скрит текст:
Имате ли мнение за продукта? Или препоръки за други продукти на марката? Освен маските, не съм ползвала нищо тяхно и съм малко гола и боса Simple Smile
Хубава е, но тази от серията с вит.С, поне за мен, е много по-добра. Основно нея използвам.

# 79
Скрит текст:

Леко изсушава кожата.

Фрау, от тази маска на Пантен ли беше доволна? Защото балсама е Хидра Глоу, пък тя Дееп Глоу, иначе картинката е еднаква, предполагам са от една серия.
Скрит текст:

Тази снимка от кой магазин е? Паралелен внос?

# 80
И аз съм недоволна от пяната на Доместос. Нищо не върши. Не си заслужава парите.
Не я препоръчвам.

# 81
Аз обичам пяната на Доместос в кухнята - пръскам я по мивката и без търкане става като нова. Мивката ми е млечна, каменна. Но наскоро пръснах и от Pink Stuff и ефектът беше същият, само дето този спрей няма толкова силна миризма

# 82
Скрит текст:

Леко изсушава кожата.

Скрит текст:

Тази снимка от кой магазин е? Паралелен внос?
Малко магазинче във Враца.

# 83
Аз не съм доволна, не ми почистваше добре дори и като втора стъпка. Оставяше ми един неприятен слой на лицето.

# 84
  • оттам, откъдето започва България
Продуктите на missha ще са на по-добри цени тук:
Скрит текст:

# 85

Заповядайте снимката на спрея ACE

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 21:15 от Moderator (Bubanka)

# 86
Момичета , страхотни сте, както винаги! Ще търся друго за почистване, зимата кожата ми е по-суха и по вашите описания ми звучи сякаш няма да си паснем хаха. За да не е спам, да напиша и аз , че само дето не се къпя с доместос. Почти за всичко го ползвам и сега е 4.5 750мл. в Лили, което бива за тукашна цена.
Иначе накупих някакви неща на ДМ от талона за техни продукти , пробвах им кокосовата вода, която е много приятна и препоръчвам, както и техния рол он със сол. Хубав е, добре се чувствам с него и мисля да заменям другите дезодоранти директно Simple Smile
Скрит текст:

# 87
Хубав е наистина, доста пъти сме го хвалили и тук този кристал. От време на време ми омръзва че ми е досаден за нанасяне и минавам на нещо друго, но все се връщам към него. Да не говорим че излиза без пари направо, то няма свършване това нещо.

# 88
  • Благоевград
Как нанасяте този Стик?

Аз днес мих мивката с препарата с оцет. Ами все едно нищо. Не се пени. Отзад на опаковката пише, че трябва 1 капачка да се разреди в 5 литра вода. Аз работих за всеки случай с ръкавици. Не съм доволна.
Имат доста по-сполучливи препарати. Пяната за тоалетна чиния с лимон, както и препаратът за котлони ги харесвам.
Скоро ще мина през магазина да заредя някои храни.

# 89
  • оттам, откъдето започва България
Мнение за този дезодорант за тоалетната?
Притеснява ме да не оставя сини следи по тоалетната чиния.

Общи условия

Активация на акаунт