Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 088
  • 742
  •   1
Отговори
# 120

Взех и део крема на балеа , много е приятен за ползване.
Мисля че ще ми стане любим.
Скрит текст:

Използвах го миналото лято и след него си изхвърлих всички блузки. Остави ми под мишниците дебел, мазен слой, който няма изпиране. Даже си купих един турски препарат точно за под мишници да пере - пръсках обилно, никакъв ефект. Иначе мирише приятно
Някой ползвал ли е таблетките за почистване на пералня?
Моля да сподели, нормално ли е да има такава пяна?

Питам, защото когато си пускам пералнята за почистване без препарат, никога не ми се получава пяна. Thinking
Аз купувам един лидълски течен препарат и се получава същата пяна.
Почистват ли тези препарати. Напоследък уплътнението на пералнята ми доста се е захабило и дрехите не миришат добре. Иначе са изпрани, но без хубав аромат.

# 121
@natka, да, инсталирах го вече. При неактивирани купони има: Oral-B 15%, John Frieda 15%, NYX 15%, всички марки ДМ 15%. На активирани купони: Отстъпка върху цялата ви покупка: 5%.

Това няма да ми е много от полза засега Grinning От ДМ взимам разни козметики на L’Oreal Paris men, Nivea men, дезодоранти на Антонио Бандерас, чат пат разни пастети и паучове за котарака (някаква германска марка, не помня името) и мини козметика за ръчен багаж за самолета (слънцезащитни кремове до 100 мл, мини пастичка за зъби Trisa) и от сорта.  Не съм редовен клиент на ДМ и Лили чак толкова.

P.S. Забравих да уточня, че съм мъж (в десктоп версията се изписва под аватара ми)

Не ти пречи като пазаруваш от ДМ, да си даваш приложението да ти го сканират. Имат нива и при минаването им, получаваш талон. Има и левови. Понякога пускат талони и за домашните любимци. Все има какво да купиш от ДМ - козметика, храна, почистващи препарати, подарък в последния момент. Никога не е излишна още някоя отстъпка. Аз купувам доста неща от ДМ и без талони, та като има на любимите ми марки, е само бонус.

# 122
При мен най-добре почиства оцет и един прах от ДМ. След тях прането мирише хубаво, до пералнята започва да трака и рядко така я почиствам. Не смея да я чиста по агресивно. Иначе и аз много обичам да ми китшат дрехите на чисто. Много ми е любимо. Но съм под наем и се опитвам да пазя. Ако си беше моя бих я чистила много по често и по агресивно.

# 123
@VaniaK, благодаря много, ще се възползвам. Сега разглеждам приложението.
Имам пластика на Lilly ("хубаво ми е"), има ли тема за Лили Дрогерии?

# 124
  • Плевен
Ползвам препаратът им за дезинфекция на прането. Мисля,че се отразява и на състоянието на самата пералня.
Поначало го взех, защото имахме бебета кученца и перях техните одеяла. В последствие забелязахме, че като цяло прането е по-свежо и изчиства хубаво миризми от пот, застояло и др.

# 125
  • оттам, откъдето започва България
vald, реших да почистя пералнята си, макар и да не мирише лошо, тъй като покрай почивки и гостувания доста й се наложи да пере и с прах и с течен препарат. От това което се вижда, не мога да преценя дали таблетката е изчистила нещо, защото и маншонът ми е чист (няма мухъли и наслоявания), но ухае на чисто.

# 126
По принцип за пералнята е по-добре да се редуват прах и течен.

# 127
Скрит текст:

Взех и део крема на балеа , много е приятен за ползване.
Мисля че ще ми стане любим.
Скрит текст:

Използвах го миналото лято и след него си изхвърлих всички блузки. Остави ми под мишниците дебел, мазен слой, който няма изпиране. Даже си купих един турски препарат точно за под мишници да пере - пръсках обилно, никакъв ефект. Иначе мирише приятно
Някой ползвал ли е таблетките за почистване на пералня?
Моля да сподели, нормално ли е да има такава пяна?

Питам, защото когато си пускам пералнята за почистване без препарат, никога не ми се получава пяна. Thinking
Аз купувам един лидълски течен препарат и се получава същата пяна.
Почистват ли тези препарати. Напоследък уплътнението на пералнята ми доста се е захабило и дрехите не миришат добре. Иначе са изпрани, но без хубав аромат.
Трябва след окончателно приключване на прането с пералня за деня, да попиете и подсушите с попивателна гъба или микрофибърна кърпа външното и вътрешното упрътнения, да извадите дозатора (чекмеджето) за перилни препарати, ако се наложи го измийте първо с топла вода и после го попийте и подсушите с попивателна гъба или микрофибърна кърпа. След това попийте и подсушите гнездото на отделението. Отнема всичко това 7-8 минути. След това оставяте дозатора да изсъхне добре и гнездото му за 2-3 часа. Вратата на пералнята я оставете отворена
 После няма да се оплаквате от мухъл и лоша миризма от пералнята.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 11:05 от Moderator1

# 128
  • оттам, откъдето започва България
DeVa®, така е, но аз основно пера с прах и затова сега реших да я почистя. Simple Smile

# 129
Винаги подсушавам маншона и барабана след пране. Моята е с горно зареждане и всички достъпни места ги бърша с микрофибърна кърпа.

# 130

Здравейте, днес ми излезна този талон, някой има ли го и ползвал ли го е?

# 131
Да, преди няколко месеца.
Останали са им количества и пак са ги пуснали.

# 132
Да, преди няколко месеца.
Останали са им количества и пак са ги пуснали.

A трябва ли нещо да купувам (примерно специално на марката дм) или?

# 133
Не, просто сметката трябва да ти е над 80 лв. Даваш да маркират артикулите, одеалото накрая да маркират и се намалява на 1 стотинка.

# 134
Не, просто сметката трябва да ти е над 80 лв. Даваш да маркират артикулите, одеалото накрая да маркират и се намалява на 1 стотинка.

Супер, мерси много за информацията!

Общи условия

Активация на акаунт