Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 45 664
  • 734
  •   5
Отговори
# 15
  • София
Аз искам да похвала ето тези кърпички,
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/soft-sicher-nosni-karpichki-sens … 058172286414.html
който всъщност ползвам за лице Grin
Изключително плътни и не полепват по лицето, както обикновените козметични кърпички.
За мен са откритие, може и позакъсняло Grin
Аз ги ползвам вместо салфетки в ежедневието.
Пробвайте и тези Плътни и малко по-големи са като размер.

# 16
Коя домакинска хартия от техните ще препоръчате? Гледах, четох и накрая си взех  Папия

# 17
  • оттам, откъдето започва България

Тази харесвам аз. Има я в опаковки по 4 бр. на 5,55 лв.
Що се отнася до хартиените кърпички, мисля че цената им в ДМ е висока.
Аз си взех 2 на цената на 1 при промоции в Кауфланд и Лидл и излязоха на лев и нещо кутията.

# 18
Преди ползвахме показана синя, но нещо я развалиха, къса се, и последно имаше неприятна миризма.
Сега ползваме тази и съм много доволна - плътна, здрава, две ролки са, но по-дебели и е доста икономична.

# 19
Този нож с вълнообразен ръб за какво го ползвате?

# 20
И аз от кухненската ролка на Ранобудна взех. Плътна е.

За флуида - тънка и боядисана коса имам.

# 21
  • София
Този флуид е нищо и половина и за мен. Направо го изхвърлям, както и всичко за коса и тяло на Balea, което съм пробвала. Имам чувството, че са едно и също с различен сладникакъв аромат и опаковка. Само ДПШ донякъде ми допада.

# 22
Аз кърпичките ги използвам за подсушаване на лицето, тъй като не ползвам хавлия за него. Точно тези за по Лев и малко се разпадат при намокряне и ми остават парченца по дланите и лицето.
Докато тези от ДМ са плътни, попиват отлично и не се разпадат, поради това за мен цената им е приемлива. От другите ползвам 3, от тези 1 ми е достатъчна.

# 23
  • пустинята Гоби
Вълнообразният нож ми е много съмнителен на мен, аз например няма за какво да го ползвам. Малък е за хляб, в описанието пише че става и за това. За зеленчуци няма да е удобен, за нищо не става според мен, ама хайде.

# 24
  • оттам, откъдето започва България
Tropic, възможно е да са по-тънки, но аз не ги ползвам вместо хавлия.
Ето тези:

# 25
  • София
Тази домакинска хартия ползвам аз. Откакто я открих, не купувам друга.

# 26
Същата ползвам и аз от няколко години, не я сменям с никоя.

# 27
И аз от тази взимам.

# 28
От флуида и аз съм крайно недоволна, отива в кофата.
Ножът го използвам за плодове и зеленчуци. Всякакви плодове, естествено без диня и пъпеши. Става за краставици, домати, лук, чушки. Не знам кое му е съмнителното на ножа. Остър, лесно се справя и с меки плодове. За моите нужди стана незаменим. И за хляб става реално, но по-скоро за франзели, земели и малки хлебчета.

Купих си електролити, очаквах да са сладки, но за моя вкус са направо ужасни. Отиват и те в кофата.

Иначе разтворимият им магнезий ми харесва.

Този, който се изсипва на езика също ми е ужасен на вкус. Но това са си лични предпочитания.

# 29
  • Mostly in my mind
Аз от години ползвам кауфландската/лидълска кух хартия. Много време издържа, а я ползвам постоянно.

Вълнообразният нож е чудесен за меки плодове и зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт