Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 47 972
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Може ли да помоля за мнение за автоматичните чадъри на Бенетон?
Загледах ги и понеже моят се протърка и скъса имам нужда от нов компактен и автоматичен за дамската чанта.
Доволни ли сте от тези?

# 46
Моят Бенетон не е сгъваем затова не мога да дам мнение, но сгъваем имам на ДМ. Повече от 5г ползвам

# 47
NIVEA MEN Anti-Age Hyaluron Moisturising Cream
и NIVEA MEN Anti-Age Power Serum
са дневни или нощни кремове, според вас?

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 22:01 от diziler

# 48
Първият е със слънцезащитен фактор, така че няма как да е нощен.
А за втория (серума) в указанията за употреба си пише, че се слага сутрин и вечер.

# 49
# 50
Момичета, подариха ми ваучер за ДМ, та искам да се възползвам от грижа за кожата. Бихте ли ми препоръчали някой хубав хидратиращ крем за суха кожа и също така, дали някоя от вас е пробвала озаряващия лосион за лице на Лореал Lumi Glotion - много хубави отзиви и ревюта има в Тикток, та ме заинтригува.

# 51
  • София
А з съм от доволните от пяната за тоалетна. Незаменима ми е за почистване на седалката, чудех се с какво да я почиствам и пяната е добър вариант, защото може да се нанесе в ъгълчетата. Изчаквам и изплаквам с душа.

# 52
  • Sofia
Може ли снимка на въпросната "пяна за тоалетна"....

# 53
Може ли снимка на въпросната "пяна за тоалетна"....

# 54
Единственото, което ползвам и чисти, дезинфекцира безотказно е Доместос. Всички други препарати са ми като течни сапуни.

# 55
Аз харесвам и универсалния препарат на Медикс - извади една нагоряла мазнотия под стара готварска печка много по-бързо и с по-малко търкане от Доместоса.
Но за тоалетна почти не експериментирам и купувам само Доместос.

# 56
  • 1st floor
Отстъпката за РД не може да се комбинира с другите ваучери, нали? Така четох на първа стр, но пък имам спомен, че преди можеше и да попитам…😁

# 57
Аз преди време почти свалих означенията на копчетата на готварската печка и сега съм на тръни с какво да ги чистя. Имам ръчна парочистачка, още не съм я тествала. Нещо ме притеснява да я ползвам за печка, обаче.

# 58
Отстъпката за РД не може да се комбинира с другите ваучери, нали? Така четох на първа стр, но пък имам спомен, че преди можеше и да попитам…😁

Може.

# 59
С Доместос блесва и тоалетната чиния, и седалката. Също съм сигурна, че дезинфекцира. Вие оставяте ли Доместос за няколко минути, или веднага започвате да търкате и изплаквате?
Има Доместос във вид на пяна, но не съм я използвала.

Общи условия

Активация на акаунт