Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 592
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Хоп-Троп, как в коша?!
Пращай ми ги с Еконт, ако не са заминали вече, и ако не си размислила. Simple Smile

# 32
Преди няколко дни и аз напазарувах с купона за Алверде и Дм. Доста неща накупих, някои планирани, други не точно.
В тази връзка да питам за какво ползвате содата за почистване? Освен за промивка на канали, за какво друго може да се приложи?

# 33
Аз наръсвам върху матрака + няколко капки етерично масло и после (след около час) с прахосмукачката.

# 34
  • Пловдив
Аз наръсвам върху матрака + няколко капки етерично масло и после (след около час) с прахосмукачката.
Какво масло ,не остават ли петна?

# 35
Какво масло ,не остават ли петна?

О и на мен ми стана много интересно, чудех се как да изчистя матрака.

И за да не е спам: тази почистваща пяна за тоалетна е добра -

# 36
Точно от нея не съм доволна. Явно имаме различни представи. Аз я виждам като продукт, който като напръскам, трябва да самопочисти тоалетната. Ако трябва да търкам, й се губи смисъла. Да отбележа, че тоалетната ми не е някаква засечена. В нов апартамент сме. Чистя я редовно, но тази пяна не е нищо особено. Ползвам я за освежаване и няма да повторя.

# 37
Аз съм от доволните от пяната, върши страхотна работа. Напръскам вечер, сутрин леко с четката минавам и изплаквам.. Всичко блесва и се освежава, а и ухае приятно на лимон. Също ползвам и съм доволна от таблетките за тоалетна чиния..
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-tabletki-za-toaletna-16x … 066447791594.html

# 38
Аз го смесвам със содата и няма петна.

# 39
Също ползвам и съм доволна от таблетките за тоалетна чиния..

В тоалетна ли ги пускаш директно или в казанчето?

# 40

Аз пускам и в тоалетната и в казанчето.
Чисти перфектно.

# 41

В тоалетната чиния го пускам..

# 42
И аз от недоволните от пяната. При твърда вода не се справя с варовика, търкам като луда, а и хвърчи навсякъде като пръскам.
Доместосът ми е незаменим за тоалетната.

# 43
Пяната е за поддръжка срещу натрупване на варовик, при мен супер лесно поддържа и почиства варовика, използвам я често и няма нужда от голямо търкане..Много лесно я нанасям и нищо не хвърчи..а и също съм с твърда и варовита вода.

# 44
Пяната е за поддръжка срещу натрупване на варовик, при мен супер лесно поддържа и почиства варовика, използвам я често и няма нужда от голямо търкане..Много лесно я нанасям и нищо не хвърчи..а и също съм с твърда и варовита вода.
+1

Аз я ползвам всеки ден, сутрин и вечер.
И на при мен никъде не хвърчи, с вряла вода и четка отмива супер и остава лек приятен аромат на лимон. Доместос и медикс ми миришат твърде силно и остро.

Общи условия

Активация на акаунт