Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 834
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Отстъпката за РД не може да се комбинира с другите ваучери, нали? Така четох на първа стр, но пък имам спомен, че преди можеше и да попитам…😁
Май месец пазарувах и направи отстъпка хем на талона, хем рожденник

# 151
Този аутлет в началото на всеки месец ли го обновяват?

За миризмата от пералнята - вратичка за прах и вратата на барабана са ми винаги отворени (е, освен при цикъл на пране), за да има циркулация на въздух и да изсъхват бързо. Нищо друга не правя. Нищо не подсушавам. Проблеми с миризми нямам.
Не остава ли вода между уплътненията, чекмеджето за перилни препарати и в гнездото му? При мен има вода и едва ли ще се изпари и изсъхне всичко, особено вода има между упрътненията и там горе при маншона!

# 152
  • София
Аз минавам и попивам със салфетка.

# 153
  • оттам, откъдето започва България
И аз попивам водата в маншона след пране.
Похвалвам щипките за пране. С отстъпка ги взех сега.

# 154
Щипките за пране ги харесвам и аз, особено за по-плътните дрехи вършат чудесна работа.

# 155
Щипките за пране ги харесвам и аз, особено за по-плътните дрехи вършат чудесна работа.
Бихте ли показали снимка на тези щипки?

# 156
Да, ето тези са:

# 157
  • оттам, откъдето започва България
Тези:

Писали сме едновременно. Grinning

# 158
Този препарат за тоалетна

не бих го купила втори път. Чиста вода. С всички досегашни препарати, като сложа под ръба на тоалетната чиния, след пускането на водата, се образува пяна. С този - нищо! Аромат също няма.

# 159
Лидълският препарат за WC с белина White action е супер! Редувам с този с лимон против варовик от Кауфланд.
Мернах някъде отстъпка 15% (ако не се лъжа) за всички ДМ марки. Еднократно ли е и наистина ли хваща на всичките им марки или е само за козметика?

# 160
Еднократен е и е за всички дм марки.

# 161
И за битова химия е.

# 162
На сайта, в секция "Марки" има акцент "Още любими dm марки" - важи за всичко от посочените. Или можеш да видиш в приложението за кои продукти важи талонът.

# 163
Лидълският препарат за WC с белина White action е супер! Редувам с този с лимон против варовик от Кауфланд.
Мернах някъде отстъпка 15% (ако не се лъжа) за всички ДМ марки. Еднократно ли е и наистина ли хваща на всичките им марки или е само за козметика?
Когато е за определени групи продукти си пишат изрично, сегашният талон е за всичко що е от собствените им марки. Еднократен талон е, а не отстъпка за накакъв период.
А този препарат с белина от Лидл за мен е много зле, не знам един вид ли е само. Освен да мирише, почти нищо не върши.

# 164
Благодаря! Ще трябва да направя списък какво точно искам от ДМ.😂
Натка, аз чистих наскоро доста замърсена тоалетна, направо светна с препарата от Лидъл (White Actiоn) и без да се налага да търкам, просто оставих да действа около час. Упорити замърсявания по под (на труднодостъпни ъгли и с ръжда) също ми ги изчисти почти без да търкам накрая. Мисля, че има и друг лидълски препарат със синя капачка, на който пише, че е за варовик, ако не бъркам - не съм го пробвала него. За наслагвания от варовик взимам от Кауфланд. Вярно, White action мирише гадничко, но пък другите му качества компенсират.🙂

Общи условия

Активация на акаунт