Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 846
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Може ли снимка на този препарат от Лидл? Simple Smile

# 166
Да, ето този е:

В темата "Какво ще купя пак" някой го сравни с Доместос, цената му е 2,99 лв.

# 167
Благодаря, сетих се, че и аз съм го ползвала и ми беше харесал. Лидълските препарати в повечето случай са по-ефективни от дм-ските, според мен.

# 168
Аз май препарати от ДМ не съм купувала.🤔
Има ли наличен в ДМ Филипс Oneblade Intimate и в коя част на дрогерията да го търся? Търсих да го видя на живо, но не успях да го намеря (ако е имало изобщо).
Този розовия стик за коса НИКОГА не мога да го видя в нашия филиал. Момичетата твърдят, че получават по 2-3 бройки и свършват почти веднага. Защо тогава зареждат по толкова малко бройки? Накрая ще ме накарат да пусна поръчка само заради този стик (е, покрай него и други неща, разбира се).😂
П. П. Ако не се лъжа, точно Елмайра похвали първа тук за този стик.🙂

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 01:50 от dolce miele

# 169
Да, хвалила съм го по спомен след като го открих Simple Smile
След повече опит с него обаче да предупредя, че ако се нанесе повечко, утежнява косата. Но за хвърчащи косъмчета и при опашка е много добър, и държи до край.
В София често го засичам, ако ми попадне пак, мога да ти го изпратя? Simple Smile

# 170
На мен точно за такива "непослушни" косъмчета при вързана коса ми трябва. А и моята коса е суха, трудно се омазнява в корените и малко утежняване ми е добре дошло.🙂
При разресване отстранява ли се част от продукта от косата или си трябва измиване?
Също искам да попитам дали някоя от вас е използвала пудрите за корени на Палете? Вариантът за тъмноруса коса наистина ли е такъв? Моята е пепелява тъмноруса, т.е. студен нюанс. Цветът на самата пудра изглежда доста тъмен.

# 171
  • оттам, откъдето започва България
Да, хвалила съм го по спомен след като го открих Simple Smile
След повече опит с него обаче да предупредя, че ако се нанесе повечко, утежнява косата. Но за хвърчащи косъмчета и при опашка е много добър, и държи до край.
В София често го засичам, ако ми попадне пак, мога да ти го изпратя? Simple Smile

Какъв е този розов стик за коса? Thinking Явно нещо съм изтървала.

# 172
По този повод, искам да похваля това желе, с което успявам да пригладя бебешките коси:
Скрит текст:

С тънък косъм съм и бързоомазняваща се коса, и си търсех нещо без утежняване, този продукт е супер. Мъжът ми го ползва всеки ден, че е с горе долу дълга коса на опашка, и на него му харесва и прибира хвърчащата коса прилично.
Минусът е, че опаковката не е особено удобна, трябва да бъркаш в бурканчето или както правя аз - с четка като за спирала леко взимам и си го разнасям.

# 173
  • вкъщи
Някой пробвал ли е новите спрейове за коса на Балея? Стоят на отделен рафт и са към определени серии. Дали правят нещо за косата?

# 174
Ранобудна, този
Скрит текст:
Dolce, с разресване не съм пробвала, направо измивам, ако съм сложила повече. За единични косъмчета слагам съвсем малко.
Това желе звучи добре, ще го пробвам. Бях ползвала за целта гел за коса на Балеа, но се люспеше някак. Дано с желето е по-добре.

# 175
И аз ще погледна дали е налично при нас това желе. Иначе съм виждала в клипчета да си приглаждат косата и с безцветна спирала.

# 176
  • Mostly in my mind
Това желе може ли да замести гела за коса? Т.е. с него да оформям прическата на сина ми?

# 177
Здравейте! Да върна малко "разговора" към аутлета Simple Smile Само онлайн ли го има, в магазините има ли обособени щандове с аутлет стоки?

# 178
  • Пловдив
Здравейте! Да върна малко "разговора" към аутлета Simple Smile Само онлайн ли го има, в магазините има ли обособени щандове с аутлет стоки?
Има,  но обикновено се търкалят пробвани и счупени червила, сенки, лакове за нокти и хранителни с изтичащ срок на годност. Във всеки магазин асортиментът е различен.
От онлайн секцията съм намирала продуктите на обичайните им места в магазина, като на етикета е отбелязано намалението.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 10:48 от sunflower

# 179
На късмет е работата с аутлета. През приложението може да се види в кои магазини има даден продукт и все пак на място да се окаже, че не е наличен (или пък в магазина да има аутлет продукти, които са изостанали и даже не са видими в приложението), щото не е обновена базата данни. Някои продукти са си на стелажа, където стоят обикновено и отпред има етикет с аутлет цената, да.

Понякога направо питам служител, ако лутането продължи твърде дълго. Червила и гланцове от аутлета купувам само онлайн, след като едно, облепено с тиксо в магазина, пак се оказа трагедия, като го отворих вкъщи.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 10:02 от Adalind

Общи условия

Активация на акаунт