Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 853
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Няколко пъти си купувам козметика от аутлета, но само е затворена фабрично с фолио и съм сигурна че то не е манипулирано, скъсано и тн. Оглеждам много внимателно. Последно си взех крем-руж на Catrice и като за 4 лева съм много доволна.

# 181
При нас в продуктите от аутлета просто ги няма в първите дни. Прибират ли ги, не знам. Ако ги поръчам онлайн, си ги получавам, но гледам внимателно да са запечатани.
Едва след седмица в магазина се появява някоя последна изостанала бройка.

# 182
Ако продуктите не са на обособения стелаж, просто ги търсите на обичайните им места. Там етикетите са с намалението.
Много неща купувам, не съм имала проблем досега.
Аня ❤️ ми насочи вниманието, и аз не знаех за този аутлет доста време.

# 183
Аз редовно поглеждам аутлет щанда в магазина, в който съм. Често купувам гофретите на ДМ. Почти винаги има от тях. Не знам защо зареждат толкова, като явно не ги продават. Понякога има неща с нарушена опаковка - примерно скъсана кутия на крем, но самия крем си е ок. Просто трябва да се оглежда. Гримовете обаче често са омазани.

# 184
В приложението не съм виждала храни в аутлета.

# 185
Да. Май няма. Аз на място в магазина. Може би, защото в приложението не отбелязват срока на годност.

# 186
Храни в аутлета имаше след коледните празници, от лимитираната серия. Имаше два вида бисквити, които ми харесаха и проверих къде са останали бройки, за да си взема още. Иначе не съм виждала и аз храни в приложението.
Както по-горе е написано, ако продуктите в аутлет не са на отделен стелаж (обикновено преди касите в моя филиал) са на обичайните места.
И аз често поглеждам аутлет щанда, има добри попадения.

# 187
Ще опитам това желе за стилизиране на косата в кутийката. Косата ми има собствено настроение и всеки косъм се разхвърчал все нанякъде. Чудя се как да пригладя косата си, като излизам. Дано.това желе не омазнява и лепне. А при слагането на това желе, вечерта трябва ли да се измие косата?

# 188
На мен не ми лепне и не омазнява.
Косата ми е предимно на опашка вързана последно време, та почти ежедневно го ползвам и не я мия всяка вечер, през ден-два я мия. Но не слагам по много.
Мъжът ми е по същия начин, даже той повече количество от мен ползва, за миенето е на същия график. Не съм забелязала да му се омазнява косата. Някой път, обаче, като се сложи повече става на клечки. Не става на люспи и няма мазно усещане, когато го нанесеш, което ми допада.

Лолита, не съм сигурна дали може да замести гела за коса. С каква прическа е детето?

# 189
  • оттам, откъдето започва България
Следващият лайф.

Кога: 17 септември 2025 г. в 18 ч
Тема:  Боядисване на косата - цветове и техники
Гост: Стоян Кунев, стилист на коса, @stoyankunev
Водещ: Ева Кикерезова
Къде: eксклузивно в Моят dm-App
Ето каква изненада Ви очаква по време на dmLIVE :                   

Талони за 10% отстъпка на избрани марки и продукти за коса*

*Всеки зрител, който гледа предаването на 17.09.2025 г. на живо в Моят dm-App, ще получи автоматично в приложението талони за 10% отстъпка на всички продукти на марките Schwarzkopf CREME SUPREME, Schwarzkopf LIVE, Schwarzkopf Perfect Mousse и syoss oleo intense и на Schwarzkopf Palette Пудра за израснали корени Compact ROOT RETOUCH, различни нюанси, syoss Боя за вежди BROW TINT, различни нюанси, syoss Спрей за покритие на корените ROOT RETOUCH, различни нюанси и на бои за коса с марка syoss. Подробна информация за продуктите, участващи в отстъпката, ще откриете в описанието на талоните в Моят dm-App. Талоните ще бъдат валидни 7 дни, считано от старта на предаването. За да използвате талоните, е необходимо да ги активирате предварително в секция Талони. Талоните може да се използват както при онлайн поръчка, така и в dm магазин след сканиране на клиентския номер от приложението на каса. Талоните са еднократни и не се комбинират с други активни талони в Моят dm-App. Зрители, които гледат dmLIVE на запис, не е възможно да получат талони за отстъпка след края на предаването.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 13:55 от Ранобудна

# 190
Моля споделете добра вода за уста,че трябва да сменя елудрила вече с нещо обикновено.

# 191
Листерин. Има големи опаковки, които често са на промоция в дрогериите или супермаркетите.

# 192
Листерин и аз ползвам, макар че доста "щипе" и не мога да задържам   повече от няколко секунди.
Странно, че са изтрити двата коментара с купоните.  В темата за Лидл например се предлагат редовно такива купони, когато някой няма да ги ползва, поне да се възползва друг.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 14:52 от diziler

# 193
Мен водите за уста ме задавят, затова преминах на вода от смрадлика.
Скоро чистих камък, зъболекарят каза, че венците са добре.

# 194
Само, че в приложението на ДМ всички имаме еднакви талони. За Лидл май не е точно така. И е досадно постоянно да се предлагат талони, които така и така всички имаме. Ако някой поради някакви причина си търси пише и му се пускат.

Общи условия

Активация на акаунт