Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 184
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Аз купувам ето тази:
Скрит текст:
Купих я за пръв път, когато имаше две на цената на една и от тогава не оставам без нея. Супер попадение за 3.95!

# 331
И аз харесвам много Сплат, особено розовата с абразивни частици.

# 332
  • София
Предимно Elmex използваме вкъщи и за мен и Splat.

# 333
От както я пробвах това ми е най-любимата паста.

Няма Лакалут, макалут, Спрат, Сенсодин всички бледнеят пред нея. Обаче тази, другите два вида не ми харесаха.

# 334
  • София
И от мен глас за Сплат, харесвам и на Сенсодин конкретно Рапид версията. Посочената по-горе на Пърл Дропс изобщо не ми допада.

# 335
Dental Total Repair - има хидроксиапатит, свежа е, не люти

# 336
На мен пък не ми харесва тази на Dental 😆. Преди много месеци имаше в Лили две на цената на една. Купих, че бях чела, че хубава , ми още не мога да ги изразходя. Ползвам ги само като нямам от моята любимка.

# 337
Нямам любима паста, омръзват ми, редувам ги. Мия зъби, отделно мия алайнери, и така по сто пъти... баси досадата, ааа.
Иначе, бих ползвала приоритетно Crest. Ама ако бяха на dm-ски цени Stuck Out Tongue Closed Eyes

От тези на Dental и аз имам, но още не съм стигнала до тях. На Elmex ми харесва оранжевата, зелената не.

# 338
Crest, предизвиква ли чувствителност на зъбите? Все се каня и аз да поръчам и да я пробвам, но така си заминава.
И тези не съм ги пробвала май Elmex, няколко пъти ги заглеждам, но не мога да си избера. Като свършат всички ще взема и една тяхна.

# 339
Аз само в Щатите съм ги ползвала, тук абсурд да дам толкова пари. Доволна бях, и от лентичките също.

Elmex нямат кой знае какво разнообразие.
А единствената паста за зъби, която ми е докарвала чувствителност, е тази:

# 340
+1 за SPLAT. Също винаги имаме и Sensodyne, за тях поне знам, че всички зъболекари ги одобряват

# 341
Crest сe казва Blend-a-Med в Европа.

# 342
Червеният Ликалут е любимата ми паста, не купувам други и ако ми подарят, рядко ги ползвам. Последно Софармаси ми дадоха тяхна, дори не разбрах повода. Simple Smile

# 343
И ние ползваме само Лакалут, но цената не ми харесва. Както беше по 4 лева, сега вече я виждам по магазините за 9.99, 11.49…

# 344
Зареждам на промоция/с талон. Правя го с цялата козметика за мен и за дома. Винаги имам някакви запаси.
Правя го дори и с продукти за храна, които не се развалят - кафе, консерви риба тон и т. н.

Общи условия

Активация на акаунт