Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 181
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Използвам пасти за зъби Lacalut и Elmex оранжевата. Доволна съм от тези два вида пасти. Редувам ги.

# 346
Каква паста за зъби купувате, от която сте доволни?
В рамките на шегата - Сода бикарбонат. Реално от много пасти сме доволни само от цените им не.
Продукти дето не се развалят и аз купувам повечко и то от съседни държави.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 13:05 от netman71

# 347
Тази ли препоръчвате?

# 348
  • оттам, откъдето започва България
В момента я ползвам като допълнение към основната ми, която е Пародонтакс (конкретно тази:   https://www.dm-drogeriemarkt.bg/parodontax-pasta-za-zabi- … 392041.html .)

Аз по принцип избягвам избелващите пасти, но Elmex ми я оставиха и аз да не я изхвърлям, си я ползвам за сутрешно миене. Simple Smile
Не мога да кажа, че усещането за чистота е като след измиване с Пародонтакс.

# 349
  • Пловдив
Аз съм много доволна от Сантамент Био. Само с тази паста успях да спра кървенето на венците ми. Сега не ми кървят, но всички зъби ми се клатят 🫩
Това е последствието от дългото време в търсене на подходящата паста.

# 350
За отстъпката за рожден ден, аз ли съм в грешка -- не беше ли в седмицата, в която е рожденият ден? Тоест, ако РД е бил в неделя (14.09.), не важи ли за тази цялата седмица?

# 351
От самия ден започва да важи 10 дни.

# 352
За отстъпката за рожден ден, аз ли съм в грешка -- не беше ли в седмицата, в която е рожденият ден? Тоест, ако РД е бил в неделя (14.09.), не важи ли за тази цялата седмица?
Така беше преди, а и , ако не бъркам беше многократен, отстъпката се ползваше след показване на ЛК / тогава  нямаше талони/.  Сега го получаваш на датата на РД и важи 10 дни, еднократно ползване.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 13:52 от Пролетно цвете

# 353
Да, аз също така мислех. Но странното е, че човекът, който се регистрира днес в приложението няма такъв купон за РД. Има само за 5% отстъпка до май 2026г.

# 354
Ако рожденият ден е днес, регистрацията трябва да е поне един ден преди това.

# 355
Трябва да е преди датата, да:

# 356

Откакто има приложение, не е така.
Дава се в самия ден на РД, за 10 дни.

# 357

Откакто има приложение, не е така.
Дава се в самия ден на РД, за 10 дни.
И това не е единствената разлика - преди беше в седмицата на рождения ден пазарувай колкото пъти щеш с отстъпката, а сега е талон за един път. Пак няма ограничение за колко, но не е за повече от веднъж. Преди редовно се възползвах по наколко пъти, че се запасявах с доста неща - беше ми основен магазин, на 2 крачки, та носех пеша нещата и глидах да не са наведнъж. Тогава нямаха опция за доставка, сега това не е проблем.

# 358
Да. Така беше.
И на други хора, след мен на опашката, съм правила услуга, да ползват отстъпка.

# 359
Това е единствената паста за зъби ,която ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт