Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 173
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Е, то как да даде отстъпка за минал рожден ден? Нищо, че влиза в тези 10 дни. Те са за валидността на талона, а не за самото му получаване.

# 361
В момента ползвам елмекс, някаква зелена. 🧐От сенсодин развивам чувствителност на цялата лигавица в устата и на устните също, почти мигновено. А в дългосрочен план на зъбите... Никога не бих купила повече нищо тяхно. ( Подарените пасти на други хора алергия не са давали).

# 362
  • Deutschland
Кой беше спрея от ДМ за почистване на маратонки? Прах ги в пералня, но подметките просто не се почистиха както ми се иска. Благодаря предварително.

# 363
Тази паста Pink ако имаш чисти много добре.

# 364
  • Deutschland
Тази?

# 365
# 366
  • Deutschland
За съжаление нямаме Лили, но ще потърся в някой паралелен внос. Благодаря.

# 367
В магазини Tedi също съм я виждала.

# 368
Тази паста е в текущата брошура на Елитис. Има и препарат за тоалетна даже.

# 369
  • София

Има я и в ДМ.

# 370
Пастата Pink я имаше или в брошурата на Кауфланд, или на Лидл на промоция.

# 371
Има си я в ДМ.

# 372
  • София
Препоръчайте серум за мигли от който сте имали ефект. Моите са доста къси и прави та ми се иска да пробвам нещо.

# 373
Този ползвам от доста време и съм доволна. Нанасям го и като основа преди спирала.

# 374
Кой беше спрея от ДМ за почистване на маратонки? Прах ги в пералня, но подметките просто не се почистиха както ми се иска. Благодаря предварително.
Не ти трябва специален препарат, пръскаш гумената част с обезмаслител, така че да се намокри хубаво, изчакваш 5-10 минути,  слагаш в пералнята с някоя стара хавлия, програма 1.30 минути на 40 градуса и 800 оборота за неустойчиво пране и са като нови.

Общи условия

Активация на акаунт