Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 47 991
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз оставям за 10тина минути, после почти няма нужда от търкане.

# 61
Аз лично оставям Доместоса за известно време и след това почиствам. Пяна Доместос бях взела преди време, за мен не върши работа като гела освен,че мирише по-приятно.

# 62
Седалката я пръскам с пяна Аче. Като свърши, ще пробвам Доместос пяна. Иначе Доместоса не си го сменям за никой друг.

# 63
  • оттам, откъдето започва България
Отстъпката за РД не може да се комбинира с другите ваучери, нали? Така четох на първа стр, но пък имам спомен, че преди можеше и да попитам…😁

Това ми е поста от 11.06. Simple Smile

"До днес е талона на Биотен и затова днес напазарувах. Минаха талоните на Биотен, на бейби крема, на бейби лов, на РД, само купона -2 лв не можа да мине."

Купони -2 и -3 лв се ползват само за конкретен продукт.

# 64
И аз ползвам само доместос, само че турски, защото един бидон е 6 лв. При нас не се продава такава опаковка.

# 65
marinadp, "При нас" къде е и кой може да се ползва от тази опция?

# 66
При нас в България имам предвид, че не се продава такъв Доместос. А е супер, защото ми стига за 5-6 месеца и струва само 6 лева.

# 67
От пяната на Доместос не съм доволна, за тоалетна използвам "стандартния" Доместос. Понякога оставям с часове. седалката и външните части на тоалетна почиствам с кърпички за баня от Лидл. Много съм доволна. Нямам възможност всеки ден да поливам с вода, а с кърпичките чиста работа Simple Smile

# 68
marinadp, разсеяла съм се, такава туба за 6 лв. не съм виждала.

# 69
И ние взехме такъв “бидон” от Турция. Не помня какви пари, но беше нещо от рода на 6 лв, да. И за мен Доместос си остава най-доброто за почистване на тоалетна, а и съм сигурна, че “всички микроби ще умрат 😀”.

# 70
По принцип заливам тоалетната чиния с Доместос и я оставям така – дори не търкам с четка. Просто няма нужда. А със спрей почиствам седалката

# 71
Не вид нам как чистите с този Доместос, миризмата ми изгаря назалната лигавица, от години не съм го купувала.

Аз чистя с това на ACE, пак съдържа белина и не мирише така. И е по-евтино.

# 72
Такъв талон имали ли сте?  Понеже нищо не пише на него, предполагам важи за целия асортимент.
Питам, защото логото на ДМ го слагат когато талона е за ДМ марки, а тук пък нищо не пише за ограничение.

# 73
Не вид нам как чистите с този Доместос, миризмата ми изгаря назалната лигавица, от години не съм го купувала.

Аз чистя с това на ACE, пак съдържа белина и не мирише така. И е по-евтино.

И аз това се чудя за Доместос, на мен също ми мирише много силно и остро. Един път взех и няма да повторя със сигурност. ACE-то е супер, аз взимам и едно на спрей (пяна) пак е добро и не е с натрапчива миризма.

Такъв талон имали ли сте?  Понеже нищо не пише на него, предполагам важи за целия асортимент.
Питам, защото логото на ДМ го слагат когато талона е за ДМ марки, а тук пък нищо не пише за ограничение.

Имам такъв талон, но е за 15% и пише за всички DM марки. Поне в моето приложение е така.

# 74
Такъв талон имали ли сте?  Понеже нищо не пише на него, предполагам важи за целия асортимент.

Миналите сте нивото за 700 лв оборот. Дава такъв талон. Важи само за един продукт без ограничения.

Общи условия

Активация на акаунт