Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 47 982
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Леле, аз като питах за содата, мислех, че се ползва повече за почистване...
Изобщо не се сетих, че може да се ползва за козметични цели....
Благодаря за идеите!

# 706
Защо не препарати за отпушване на канали?
Конкретно за прахчетата, няколко потребителки бяха писали за проблеми със сифона и тръбите впоследствие.

# 707
Вкъщи идваха такива хора с термокамера май се казваше (за скрито течове). От тях знам, че тези препарати са много агресивни и могат дори да доведат до спукване на тръба, казаха само механично почистване на сифона.

# 708
Защо не препарати за отпушване на канали?
Защото разяждат металните части, респективно металните части по сифона заминават, следва теч, къртене, подмяна и цялата прелест.
Отделно тези прахчета не разтварят кафето.

По повод содата - не съм се замисляла за козметични цели, различни от изплакване на зъбите, за да неутрализира каквито киселини са се заформили в устата. Добра идея давате за ексфолиант, въпреки че аз обикновено не ползвам.
Стандартно използвам просто четка за тяло и сапун Бочко - не само мъртви клетки свлича, ами осигурява и страхотен масаж, и не на последно място - измила съм всичко, което не му е мястото върху кожата ми.

# 709
Аз ползвам захар. Жули като за световно, а се топи и нямам притеснения, че може да запуши каквото и да е.

# 710
Аз ползвам течен гел за каналите. Не знам дали вреди 🤔

# 711
  • 1st floor
Фея, каква четка ползваш? Тези дървените с дълга дръжка и косъмчета ли?

# 712
Фея, каква четка ползваш? Тези дървените с дълга дръжка и косъмчета ли?
Да. След нея просто няма смисъл от допълнително ексфолиране. Два бонуса също - хем антицелулитен масаж, хем и гърбът е почистен старателно.

# 713
Назад в темата беше коментиран препаратът за миене на съдове на ДМ. От кой по точно сте доволни?

# 714
Най-често използвам Sensitive, Pro climate също съм пробвала, а в момента мия с този на последната снимка. Нямам забележки, не са агресивни към кожата на ръцете ми:
Скрит текст:

# 715
Благодаря!
Най-често използвам Sensitive, Pro climate също съм пробвала, а в момента мия с този на последната снимка. Нямам забележки, не са агресивни към кожата на ръцете ми:
Скрит текст:

# 716
Преди малко имах следното съобщение, може да е получено от всички и ако е известно, се извинявам
Скрит текст:

# 717
Доволни ли сте от капсулите?
Имат ли силен аромат?

# 718
  • пустинята Гоби
Аз съм доволна, от доста време ползвам точно тези. Имат лек аромат, нищо натрапчиво.

# 719
  • оттам, откъдето започва България

Общи условия

Активация на акаунт