Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 46 376
  • 742
  •   2
Отговори
# 720
И аз съм доволна от капсулите, не усещам аромат. Мисля, че са по-добри от предишните капсули на ДМ, които спряха.

# 721
# 722
  • Mostly in my mind
Доволни ли сте от капсулите?
Имат ли силен аромат?

Да!
Не съм усетила аромат.

# 723
  • Пловдив
Oчаквах нови талони днес в приложението, ато само един за Zewa...

# 724
Zewa, Garnier, NYX и Тео са.

# 725
Четири са, да. Нито един не ми е важен. Чакам лайфа.

# 726
  • Deutschland
Аз погрешка съм взела Zewa от ДМ, но изобщо не ми харесва. На ДМ тоалетната хартия е по плътна.

# 727
И аз не съм очарована от новите талони. Тоя на Нукс се скъсаха да го пускат, а в много малко филиали ги има заредени. Иначе сега пък с безплатна доставка над 30 лв могат да се поръчат, но аз вече загубих интерес, че се заредих с гримчета.

# 728
  • Пловдив
Сега са заредили всички и при мен, но и за мен не са атрактивни - повтарят се...

# 729
Повтарят се и освен това тези 10% не вършат никаква работа. Всичките продукти могат да се вземат от другите магазини с по атрактивни отстъпки, защо тогава да пазарувам от ДМ?
Явно не са запознати с нашата народопсихология която е свързана най-вече с цената. Ние не сме като на запад да са свикнали да пазаруват от магазин Х и само там да ходят. Не! Тук цената определя от къде пазаруваме. Така че да си взимат 10-те процента и да не се хабят въобще да пускат талони.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 20:12 от Lale_Lili

# 730
  • При децата ми
Аз погрешка съм взела Zewa от ДМ, но изобщо не ми харесва. На ДМ тоалетната хартия е по плътна.

Тъкмо влизах с въпрос за тоалетната хартия. Коя хартия на ДМ хвалехте? Не ми харесват новите талони и на мен.

# 731
  • Deutschland
Ами тяхната си марка Sanft&Sicher.

# 732
  • Пловдив
Тъкмо влизах с въпрос за тоалетната хартия. Коя хартия на ДМ хвалехте?
Тази е най-добрата за мен, само нея купувам. Малко ѝ вдигнаха цената, но бих прежалила:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sanft-sicher-toaletna-hartiya-pr … 058172862243.html

# 733
И за мен цитираната е най-добрата на пазара. В последния пакет обаче имаше няколко ролки, които са странно твърди, но да речем, че е някакъв производствен дефект. Ако пак ги има и в следващ пакет, сигурно ще сигнализирам.

# 734
  • Deutschland
Да и аз тая купувам, но гледам цената й тук е почти 10 €, а не беше толкова като че ли. Около 7 беше да речем през юли, дано не бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт