Сватбена рокля-помощ! От къде?

• 929
  • 13
  •   1
Отговори
Мили дами,

Предстои ми сватба.

Моля, за вашите съвети (от личен опит) за предложения за магазини за сватбени рокли до 1500 лв.

От София съм, ще разгледам първо магазините по ул. Пиротска и сватбеният център в Младост 4.

Благодаря!

# 1
  • Melmak
Не ги препоръчвам и двете места. Сватбеният център е много прехвален, качеството на роклите е ниско, дизайнерските там пък са скъпи. Буквално съжалих, че поръчах от тях, наложи се да разтрогваме договор.
По Пиротска са едни кисели лелки, които продават стари украински модели нисък клас - същото като в Сватбения център. Едни и същи модели. На Пиротска и пожълтели!
Отидете в хубав бутик, даже сега може да има намаления!

# 2
Здравейте,
От личен опит препоръчвам Алегра, намира се на ул. Ангел Кънчев 18А.
Изключително любезни и експедитивни. При нужда правят нужните корекции.
Красиви и изящни рокли, много високо ниво на материи и изпълнение.

# 3
Дами,

Заслужават ли си магазините за сватбени рокли в Одрин? Бюджетът ми е до 1500 лв.

Търся нещо подобно като на снимката

# 4
  • Melmak
За мен не си залсужава, хубава рокля и в Одрин няма да е евтина. Да не говорим вече за стил и модели.

В бутиците има намаления, потърсете Миле, Шери Шери, Ателие Ивоар.

# 5
Турция-Одрин, Истанбул.

# 6
Елена от втори сезон на Ергенът и някаква нейна приятелка бяха отворили бутик за сватбени рокли втора употреба в Пловдив. Не мога да дам координати, но ако имате интерес й пишете в инстаграм - отговаря

# 7
  • Melmak
Проблемът там е с размерите, няма много избор ако не си 38-40.

# 8
Здравейте. Имам един малко по-различен въпрос. Предстои ни венчавка в Троянския манастир, която с триста зора и много, много звънне на единствената жена, която отговаря за ритуалите там, успях да запазя дата. Беше ми казано, че ще ми изпрати необходимата информация за венчавката по вайбър. От тогава, ни вест,ни кост. Звъня хиляди пъти да попитам някои неща околко ритуала, не вдига. Когато записвах дата трябваше да тегля думите на въпросната служителка с ченгел. Та мили дами, въпроса ми е следния, има ли някой друг, който се е сблъсква с този проблем в този манастира, защото времето си минава, а аз се притеснявам дали изобщо като отидем на уговорената дата всичко ще е наред. Не е нормално да не можеш да попиташ абсолютно нищо, а и това, което ти е обещано да не пращат.

# 9
За роклята не бих могла да помогна.
За Троянския манастир това има в интернет:
https://www.troyanmonastery.com/sveto-venchanie/

https://www.troyan.bg/bg/hramove/troyanski-manastir-usprenie-bog … odichno-s-oreshak

Тук също има телефони.

От юни имат нов игумен

Бих звъннала  за информация община Троян, също и намиращите се наблизо къщи за гости. Виждат се на Гугъл мапс

Бих отишла на място за уточнение

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 15:45 от Dimana12

# 10
И моята и на сестра ми бяха купени от тук https://www.monamourbrides.com
По наш вкус са супер.

# 11
В магазините тип Mercari също зареждат булчински рокли.
Ако не държите на чисто нова, булчински рокли се появяват и в магазините за дрехи втора ръка. Сигурно и из фейсбук групите булки си продават роклите.

# 12
  • Плевен
В Шейн и About you също излизат не лоши неща на добри цени,чисто нови.За моята си купих платове и ходих при шивач.Много съм доволна.

# 13
Привет!

Моята си я закупих от Be Queen в София. Много любезни жени. Срокът за доставка беше 4 месеца, но моята дойде за месец и половина.

Общи условия

Активация на акаунт