Съмнително висок естрадиол

• 371
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,
днес пуснах различни хормони в Бодимед и ми излезе много висок естрадиол, комбиниран с нисък FSH.
При референтни стойности 114-332 pmol/L моят естрадиол е 5171. Не приемам никакви хормонални препарати и не знам към какъв лекар да се обърна, дайте ми съвет, ако можете.

# 1
Пуснете още веднъж и ако стойностите все пак високи, обърнете се към ендокринолог

# 2
Резултатите не се тълкуват така.

Посетете ендокринолог, който да ви назначи правилно пакета изследвания - кой ден от цикъла да пуснете изследване, да се види пролактина и други хормони, които била насочили какво става.

# 3
Имах подобен много висока стойност на естрадиола. Оказа се задържан  фоликул. Мисля да изследвам на следващ цикъл.

# 4
  • София
Резултатите не се тълкуват така.

Посетете ендокринолог, който да ви назначи правилно пакета изследвания - кой ден от цикъла да пуснете изследване, да се види пролактина и други хормони, които била насочили какво става.

Пуснати са правилно, в 4 ден, вчера пуснах отново в друга лаборатория и се потвърдиха високите нива. Останалите хормони са добре, но отивам на ендокринолог. Благодаря за съвета.

# 5
Здравейте! В кой ден на цикъла се пуска естрадиол и FSH и LH? Благодаря!

# 6
  • София
3-5 ден. При мен се оказа задържан фоликул.

Общи условия

Активация на акаунт