Школи по английски мнения

• 526
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте!
     Ще се радвам да споделите всеки опит, с която и да е школа по английски език.Целя да кажа,че това ,което ме интересува конкретно е :
 1.Курсовете по 4/5 месеца за вземане на ниво
 2.Подготовка за сертификат
 3.За град София

Ще се радвам на всякакво мнение и опит,дори да не е за запитването ,конкретно.Имах онлайн среща с British council ,жената беше изключително вулгарна с мен (беше българка) разговаряхме за определяне на нивото и след това им звъннах  да ми изпратят оферти и за курсовете им за подготовка ,при което те ми казах,че ще изпратят запитване до съответната жена за нивото ми и дали мога да се запиша.Тя лично ми се обади от нейния телефон ,за да ме навика,защо съм искала да се явя на такъв курс ,а не на целогодишен. 😀 Разговаряла съм и съм открила ,кой е метода ,който устройва мен и моето време ,не е нужно някоя да ми казва … и най-малкото да ми КРЕЩИ…  момичето с което говорих за офертата и курса беше безкрайно любезно… иначе ми хареса ,като условия,които предлагат… Ще се радвам и за тях да чуя мнение .
 Спокойна вечер на всички!

# 1
Преди време карах курс за подготовка за CPE сертификат към British Council - беше доста скъп, но не съм доволна. Не мисля, че ни беше обърнато достатъчно внимание. Като търсех школа тогава ми бяха препоръчали тях и Avo Bell.

# 2
Още един глас за АВО. Мисля, че за София са най-добри.

# 3
Някой мнение за адванс ?

# 4
Моите деца ходят в "Училища Европа". Големият ми син взе и В2 и С1.

# 5
  • София
Алианс

# 6
  • София
Преди години се готвих за IELTS в учебния център на Фондация Св. Св. Кирил и Методий: https://educenter.bg/fondazia-kiril-i-metodii

Останах много доволна, взех ниво от първи път, което ми позволи да уча в чужбина.
За мен бяха по-добри и от British Council.

# 7
Според мен най-важен е преподавателя и неговите изисквания   , а не самата школа.

# 8
Преди време карах курс за подготовка за CPE сертификат към British Council - беше доста скъп, но не съм доволна. Не мисля, че ни беше обърнато достатъчно внимание. Като търсех школа тогава ми бяха препоръчали тях и Avo Bell.
Здавейте, не знам кой Ви е препоръчвал обучаващи фирми, но ако се спрете на фирма от средния ценови диапазон за да се подготвите и след това да се явите на изпит за сертификат, ще спестите доста време и пари. Препоръчвам Ви Учебен център Детелина- повече от 30 години на пазара, отлично съотношение цена/качество, малки гупи- средно 5/6 обучаеми. Успех!

# 9
Това беше преди доста години, сертификата съм го взела отдавна. Благодаря все пак за препоръката, може да е полезна на други хора.

Общи условия

Активация на акаунт