Априлски бебчета 2025- тема 3

• 19 109
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
И при нас са леко завишени около 6 бяха и ЛЛ каза, че може да е от захранването с жълтък или нещо друго, като няма никакви видни реакции. Завишението е малко и ни каза, че всичко е наред.

# 646
Най-вероятно е ляка алергична реакция. Не е задължително да има физически прояви. Например, когато консумирам кашкавал от козе мляко и ми скачат еозинофилите, но нямам кожна реакция. Също да споделя, че има нови каши с козе мляко на ДМ, съставът е изчистен и скоро може да ги пробваме. 🤗

# 647
Момичета, дали някоя ще ходи днес на бебемания и мога ли да помоля да ми вземе раничката с нещата на мустела, гледах, че са много намалени?

# 648
Най-вероятно е ляка алергична реакция. Не е задължително да има физически прояви. Например, когато консумирам кашкавал от козе мляко и ми скачат еозинофилите, но нямам кожна реакция. Също да споделя, че има нови каши с козе мляко на ДМ, съставът е изчистен и скоро може да ги пробваме. 🤗

И аз съм се запасила с една овесена на ДМ с козе мляко - приготвя се директно само с вода. Уж козето мляко би трябвало да им понася най-добре Simple Smile Някоя от вас пробвала ли я е вече?

# 649
Момичета, как къпете дребосъците? Ние сме във ваничка и вътре слагаме angel baby - супер удобно ни е, обаче дребното рита, мята и въобще е много буйна на моменти и съответно не чувстваме системата много стабилна вече GrinLaughing

# 650
Аз имам елда с козе мляко на Topfer. Днес я дадох за първи път. Страхотна е. Кашата от елда определно е най-вкусната, която съм давала.

# 651
Аз днес реших да сваря елда на Мамуко, стана много зърнеста и му достраша. Така и така бях решила да въведа елда днес, направих инстантна на Слънчо и беше една сива маса като от анимационен филм, обаче му хареса. Други опции за елда има ли? С козе мляко не искам да рробвам все още, като новородено му давах на Холе и не му понесе.

# 652
Kristen_An, аз лично съм малко алергична към кози продукти, а към самите кози имам ужасна алергия, цялата се обривам. Още не съм се престрашила да дам на малкия, но след месец ще пробвам 🤗
ПП родителите ми също имат алергия понякога, когато консумират козе месо.

# 653
Мануна, елдата си е такава по принцип. И на Топфер беше същата. Опита ли на Слънчо? Има и на Хипп с краве мляко. Едно време имаше и на ДМ безмлечна и на Топфер. Сега няма много бемлечни - мисля, че е само на Слънчо. На каката й беше любимата каша. Сега Ани направо искаше да изяде купата.
Кактус, по принцип козето мляко уж било по-близо до майчиното.
Аз днес опитах от кашата - много ми хареса. Опитвала съм и оризовата и царевичната. Засега елдата най-ми хареса. Оризовата си е най-безвкусна.

# 654
Гери, направих му на Слънчо, добре беше като консистенция. Да пробвам ли и от варената? Тези малки топчета са ми голям червен флаг...
Момичета, открих много интерсен продукт - гранулирани бишкоти Plasmon. Стана ми интересно и попитах каква им е целта - добавят се в млякото, обикновено вечерното, на бебенца, които не наддават достатъчно. Може да е полезно за някоя мама с по-злоядо детенце.

# 655
Мануна, нямам идея. Аз не съм правила никога такива каши. Купувала съм елда, за да я хапваме вкъщи и не се варешв много лесно.
Ани обича гладко пасирани неща, малко да има нещо и започва едно давене.
Ще видим тези бишкоти. Ани яде много малко. Голям зор с млякото. Иначе има апетит и си хапва пюрета и каши, но с млякото е голям зор.

# 656
Гери, ще пробваме и ние кашата с елда на topfer- звучи ми добре Simple Smile Надявам се да понесе добре козето мляко.
Когато правите безмлечни каши, дохранвате ли с мляко, съответно кърма? За да има и млечна компонента?
Обмислям да пробвам и безмлечна каша и след това просто да го накърмя ако пожелае Simple Smile

# 657
Аз правя безмлечната каша с Ам. По този начин приема Ам, без да е необходимо дохранване. Става и по-калорична кашата от млечната каша.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 10:32 от Gery666_

# 658
И аз бях хвърлила око на кашите  на Мамуко, въпреки че съм взела на Holle. Май ще изчакам с покупката им за по-натам.

Момичета имате ли на идея дали, ако яйцата са по-мънички на размер трябва да се варят по-малко време. По спомен се варяха 13 мин. Имаме домашни яйца, но са от скоро снасящи кокошки и са по-малки и по-различни на цвят. Май заради породата е по различен цвета.

Сега прегледах брошурките, които ми дадоха вчера. Споделям един сайт, в който има пюренцата на BabyBio

https://biosviat.com/category/produkti?vendors=babybio-808193962

Не съм сравнявала цените с Вис Виталис. И няколко промо кода, ако са полезни на някой:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 23:05 от Пълнолуние

# 659
Луничке, няма значение големината на яйцето 🤗
Избрахте ли тоалети за коледната фотосесия 🤗 може ли снимки ❤️ може и на лично, че събирам идеи 😁

Общи условия

Активация на акаунт