Виновни ли са жертвите на сексуално насилие?

• 25 393
  • 912
  •   1
Отговори
# 675
Стига, какъв манипулатор е...... изобщо не заслужава такава висока оценка. Обикновен курвар, който трябва да лежи в затвора.

# 676
  • София
Твое право е да (не) вярваш в каквото прецениш. Аз вярвам на хора, които се занимават с това.

# 677
  • Beyond the stars
Говоря за 15-годишния, сигурно и той е подлъган.
Не е зле на момичетата да се казва да не се правят на "femme fatale" на тези години.
Учителят да си понесе наказанието, но да не се замита участието на момичето, едва ли не той я е хипнотизирал, въпреки че е признала за доброволно участие.

100 пъти се писа в темата, вероятността да се е правила на “femme fatale” е много по-малко вероятна, от това да е нормално, дори свито девойче.
И пак - за нищо не е виновно нейното поведение, виновен е 31 годишния, който не може да си го държи в гащите.

# 678
Кои са тези хора, Миленака? Някакви анонимни "експерти" в Интернет ли?

# 679
  • София
Говоря за 15-годишния, сигурно и той е подлъган.
Не е зле на момичетата да се казва да не се правят на "femme fatale" на тези години.
Учителят да си понесе наказанието, но да не се замита участието на момичето, едва ли не той я е хипнотизирал, въпреки че е признала за доброволно участие.

100 пъти се писа в темата, вероятността да се е правила на “femme fatale” е много по-малко вероятна, от това да е нормално, дори свито девойче.
И пак - за нищо не е виновно нейното поведение, виновен е 31 годишния, който не може да си го държи в гащите.
То даже е по-логично да е това, защото този тип деца им трябва малко, за да ги излъжеш.

# 680
  • Beyond the stars
Изказваха се хора с опит, психолози, социални работници и т.н. За профила при такъв тип връзка и че вероятността за “femme fatale” тип девойче с вид на труженичка клони към близо до 0.
Ама не, непоклатими теории за поведението й и външния й вид (Слава Богу, не станал обществено достояние. Което още повече лично мен ме убеждава, че е съвсем нормално девойче. До сега да са се появили скандални тикток клипчета иначе).
И все си циклим на “тя си е виновна”.

# 681
Разбира се, че тя няма вина, но да се изкарва някакъв неуспял футболист голЕм съблазнител също не е правилно....

# 682
  • Beyond the stars
Разбира се, че тя няма вина, но да се изкарва някакъв неуспял футболист голЕм съблазнител също не е правилно....

То не е мн сложно с 13 годишно. Чак такъв Казанова не е нужно да е. Просто й е обърнал внимание, бил е мил и воала.

# 683
  • София
Попаднах на много практична информация: "правилото на бельото" – https://rm.coe.int/16806a4946

Само за едно се чудя: вътре пише детето да казва на учител, ако има проблем в училище (преразказвам най-общо). И това е нормално. И в училището на сина ми на рс класната казваше същото. И аз го съм го казвала на сина ми. Обаче никой не обяснява как едно дете да разграничи нормален учител от манипулатор–педофил.

# 684
И аз мисля като Динчо. Много ученички по принцип си хлътват по детски по подобни добре сложени, синеоки футболистчета. Възползвал се е, нито акъл трябва, нито образование за тази работа. Даже е достатъчно тъп, че не се е ориентирал към 14 годишна. Не му приписвайте интелект, какъвто очевидно няма.
 Даже се чудя дали това момиче е единствената му жертва

# 685
Стига, какъв манипулатор е...... изобщо не заслужава такава висока оценка. Обикновен курвар, който трябва да лежи в затвора.
Да обикновен курвар е, но щом неолита на 13 годишно е манипулативен курвар. Какво търси в 13 годишно - не само секс, той иска да и е първия, привлича го невинността и чистотата. В каквото и модерно общество да живеем, но няма мъж който да не иска да е първия на някоя - чешат его, имат се се специални в живота на този чове ( нали първия път никога не се забравя), а този е свалил възрастта за по- сигурно. А този не е единак в Бг - има такива като него хиляди, и момичета като това също. Тя ще разбере ще е жертва след години, когато мозъкът (,научно е доказано когато фронталния контекста съзрее) и натрупа достатъчно житейски опит. Основната манипулация на подобни, която  остава в съзнанието на жертвата е, че " никой мъж няма да те уважава толкова колкото аз, защото съм първия". Това е и грозната истина. Вменяване на вина у жертвата, зависимост към насилника.
Отвратително е. Но в случая не могат да го съдят за блудство, той е знаел, че момичето е имало цикъл, макар от емоционална и психологическа гледна точка това не значи, че е зряла за осмислен полов контакт на тази възраст.

# 686
  • Пловдив
Да, така е. Обикновен прост курвар, и ако беше се придържал към 16 + никога нямаше да разберем. Но тъй като е много прост, си е повярвал и се е прехвърлил на 13 годишни - и ето всички разбрахме.

# 687
  • Beyond the stars
Да обикновен курвар е, но щом неолита на 13 годишно е манипулативен курвар. Какво търси в 13 годишно - не само секс, той иска да и е първия, привлича го невинността и чистотата. В каквото и модерно общество да живеем, но няма мъж който да не иска да е първия на някоя - чешат его, имат се се специални в живота на този чове ( нали първия път никога не се забравя), а този е свалил възрастта за по- сигурно. А този не е единак в Бг - има такива като него хиляди, и момичета като това също. Тя ще разбере ще е жертва след години, когато мозъкът (,научно е доказано когато фронталния контекста съзрее) и натрупа достатъчно житейски опит. Основната манипулация на подобни, която  остава в съзнанието на жертвата е, че " никой мъж няма да те уважава толкова колкото аз, защото съм първия". Това е и грозната истина. Вменяване на вина у жертвата, зависимост към насилника.
Отвратително е. Но в случая не могат да го съдят за блудство, той е знаел, че момичето е имало цикъл, макар от емоционална и психологическа гледна точка това не значи, че е зряла за осмислен полов контакт на тази възраст.

Напротив могат и ще го съдят. Законът е сложил възрастова граница за това престъпление без значение цикъл и външни полови белези.

Аз имам цикъл от 10 годишна, значи ли че е ок да правя секс. Close

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 21:48 от Вълшебство

# 688

И все си циклим на “тя си е виновна”.

Нали ти казах, че ще има неразбрали и недочели Stuck Out Tongue Winking Eye

Оф, те в арабския свят са така впрочем. Има ли цикъл, може да се чука, без значение дали е на 10. Дали иска? Ама кой го пита?
Там си е законна педофилията.
Гледам и тук такова мюсленско мислене.

# 689
Това мислене тук е наложено от мъжката част, на обществото и е заложено в съзнанието на българина ( все пак сме балканите, патриархата не отстъпва и се противи дори в съдебната система). Ако съдебната система толерира някои малцинства, заради техните културни особености, то 13 г -13г е г.аницата при бъ.гарското общество според законите дали пише на челото на момичето - прокурорска дъщеря.  И понеже е границата зависи от съдебния състав! ( но няма да бъден осъден за педофилия!)

Общи условия

Активация на акаунт