Виновни ли са жертвите на сексуално насилие?

• 25 164
  • 912
  •   1
Отговори
# 900
  • Пловдив
Откровено си мисля, че възрастта трябва да стане 16 г., като се допуска при взаимно съгласие секс + - две години разлика (т.е. с връстници и набори).

# 901
Докато за секс с 7-годишна се дават условни присъди и 18 г. да е възрастта е все тая.

# 902
Чак сега прочетох статия за случая. Нямам какво да кажа, вече сте написали всичко, което си мисля. Присъдата е смешна, а аз бих добавила най-накрая да се въведе химическата кастрация.

# 903
  • Beyond the stars
То е системно сексуално насилие в продължение на 4! години.
Не просто секс със 7 годишна.
Ама нали е "станало без заплахи и насилие и със съгласието на свидетелката, която е имала нужда от финансови средства, които обвиняваемия й набавил".

# 904
Чак сега прочетох статия за случая. Нямам какво да кажа, вече сте написали всичко, което си мисля. Присъдата е смешна, а аз бих добавила най-накрая да се въведе химическата кастрация.

Аз съм и за химическа, физическа също + дълги години затвор.
Ама само си мечтая, ясно е, че няма да го направят.
Педофилите са обичани от държавата.
Кучетата лаят, кервана си върви...

# 905
Не можах да прочета всички мнения на случая, но освен педофила, майката осъдена ли е и детето взето ли е от нея? Що за майка ще продава седемгодишното си дете на педофил? Като й трябват пари да продава себе си.

# 906
Умряла била майката , и аз прочетох  и забравих веднага това и питах за нея. Чак като литнала нагоре се сетили за детето.
 Поне е изкарало пари да се напива подобаващо.
 Не знам как си представят че изглежда едно 7 до 11 години дете. 
 Срам .

# 907
В това семейство явно от малки проституират.
И майката е била така, сигурно и нейната майка, въпросът е да има клиент.
И дали този тъпанар извратен изобщо е бил първи клиент?
Това дете, което наричат любовница най-безсрамно, няма да стане нито архитект, нито доктор. Нейните бъдещи деца също.
Тук стана дума да оцеляването.
И това е действителността.

# 908
  • Пловдив
И? Дайте да го приемаме спокойно, защото не е нашето дете, защото е от определен етнос, защото е от маргинална група? Не би ли трябвало като общество да искаме промяна на този цикъл? Поне аз го искам.

# 909
Някак спокойно не го приемам.
Ако не беше наказателния кодекс бих ви поканика да посетим този нещастник.
Но реалността е наистина такава, проституират от много малки, но 7 годишно е потресаващо.
Чудех се каква е най-ниската възраст въобще в света.
За мен си е чудовищно.
И въпреки това съществува.

# 910
  • Пловдив
Няма най-ниска възраст. От бебета ги продават.

# 911
Потресена съм защо в статията се пише, че 7-годишното имало нужда от пари? Да, детето така е казало, защото майка му затова го е пращала - за пари за алкохол. Така е възпитано. Не, детето няма нужда от пари. Детето е жертва на насилие и трафик от майка си. Парите са отивали за майката. Ако тя си гледаше детето и не пращаше да го взима от училище педофил, нямаше да прави секс, а щеше да си играе с другите деца.
Етносът е важен тук единствено в контекста на неглижиране от всички в селото и съгласието и знанието на майката. Истината е, че и всяко друго дете, отглеждано от алкохоличка, която го продава за пиене, можеше да стане апатично към ситуацията, да си мисли, че това е нормално. Ако утре продължи да проституира или стане промискуитетна и забременее на 16 няма да се изненадам, дори да е българче. Тя няма как да има друг живот. Майка ти те продава и бие. На баща ти не му пука. 4 години те насилва педофил и оставаш в къщата му през нощта и на никой не му пука. Майка ти умира като си на 11 от пиене. Педофилът остава на свобода. Какъв живот те очаква?

# 912

Аз не бих тествала прекалено граници, ама с моето соц възпитание какво ли разбирам...
По времето на соца разни соц чичовци се качваха по автобусите и се отъркваха необезпокоявани в млади момичета и деца. И останалите хора виждаха, но по социалистически си мълчаха.
Точно това ми се е случвало като бях 11-12 г. Още помня унижението и срама, които изпитвах.
Аз също бях на тази възраст, но не изпитах унижение и срам, а гняв и яд, че не мога да му отрежа топките. Единственото, което можах да направя е да го блъсна с чантата си. Но, тогава си потвърдих мнението, че възрастните са глупави и страхливи създания. Защото гледаха и мълчаха гузно по типично социалистически. Но, днес също е така. Нима не са знаели за глупавия футболист и малкото момиче? Знаели са, но са мълчали. Както са знаели някои хора и за убиеца Йоан Матев, но са мълчали. Изобщо, обществото е болно от мълчание.
Аз се чувствах така, когато навремето в училище разни момчета ме задяваха, какво остава чичаци, два, три пъти по възрастни. Където минаха тинейджърските ми години, в София, Надежда, всъщност беше пълно сякаш с крийпове и извратеняци на всяка крачка. Беше ме страх да излизам. А в училище беше ад, пълно с изродчета, които явно намираха извратено удоволствие да се държат вулгарно и просташки с момичетата. То си започва от семейството, и клише да е, когато баща ти не е стока, и ти няма да си по-стока от него. Поколения простаци.

Общи условия

Активация на акаунт