Виновни ли са жертвите на сексуално насилие?

• 25 174
  • 912
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Е, сега, за колко жени сте чували, че й е слаб ангелът? А за мъже? Въпреки феминизма, при анатомията и физиологията не сме съвсем еднакви.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 15:18 от Cuckoo

# 436
Слаб, слаб, колко да е слаб. С някоя над 18 нека да е слаб. Ама с дете.....

И после тоя със слабия ангел да не обяснява как ще се "бори" за семейството си. Щот тез к*рвари все имат оправдания.

И да допълня - за това сме различни от животните, защото можем и трябва да мислим и да контролираме импулсите си. Ако всеки правеше, каквото му хрумне и му се иска, обществото ни щеше да е анархия.

# 437
Че то затова има мъже с толкова слаби ангели - една сюрия жени оправдават малоумщината с “ама той е мъж”. Нормалните мъже какво са, извънземни?

# 438
  • София
Хайде сега, нормалните мъже могат да станат ненормални, могат да изперкат веднъж, могат да ходят на психолог.... варианти много.
Аз не бих тествала прекалено граници, ама с моето соц възпитание какво ли разбирам...

# 439
Няма какво да се препращаме към соца - не е нормално възрастен мъж да прави секс с дете. Извратенящина си е отвсякъде, още повече женен мъж и млад баща.

# 440
Да, така е, над 18 г. всеки носи отговорност за изборите си. Аз обаче не бих си позволила връзка с млад мъж. ...
Той е искал основно да чука, не да си говори. Тя какво е искала, не е ясно.
Същото.
Нищо, че бгмама не вярва.

# 441
  • Пловдив
Жените сме по-романтични като цяло, от малки.

# 442

Аз не бих тествала прекалено граници, ама с моето соц възпитание какво ли разбирам...
По времето на соца разни соц чичовци се качваха по автобусите и се отъркваха необезпокоявани в млади момичета и деца. И останалите хора виждаха, но по социалистически си мълчаха.

# 443

По времето на соца разни соц чичовци се качваха по автобусите и се отъркваха необезпокоявани в млади момичета и деца. И останалите хора виждаха, но по социалистически си мълчаха.
Точно това ми се е случвало като бях 11-12 г. Още помня унижението и срама, които изпитвах.

# 444

Точно това ми се е случвало като бях 11-12 г. Още помня унижението и срама, които изпитвах.
Аз също бях на тази възраст, но не изпитах унижение и срам, а гняв и яд, че не мога да му отрежа топките. Единственото, което можах да направя е да го блъсна с чантата си. Но, тогава си потвърдих мнението, че възрастните са глупави и страхливи създания. Защото гледаха и мълчаха гузно по типично социалистически. Но, днес също е така. Нима не са знаели за глупавия футболист и малкото момиче? Знаели са, но са мълчали. Както са знаели някои хора и за убиеца Йоан Матев, но са мълчали. Изобщо, обществото е болно от мълчание.

# 445
  • Beyond the stars
Убедена съм, че голяма част от списващите в темата имат поне една история от соц и пост соц периода - дали на тях директно случила се или в близкото обкръжение - с учител/треньор/възрастен мъж и ученичка.
Имахме девойка от випуска в гимназията, за която всички знаехме, че спи с учител. И в хотела до училището, където пиехме кафе от време на време, ги засичахме. Вероятно всички са знаели, ама .. реакция 0.
Аз имам изключително неприятни спомени от един учител по физическо в основното и треньор - без да ми е направил нещо откровено престъпно или забранено. Просто погледа, липсата на физическа дистанция, шепненето в ухото (потръпвам и сега).
Чуваха се неща, колкото са верни, нямам идея. Пенсионира се като учител.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 08:43 от Вълшебство

# 446
  • София
Всъщност под соцвъзпитание имах предвид, че поне аз бях наясно да не оставам насаме и да не стигам далече с мъж, ако нямам желание за секс. И че не е проблем да навиеш мъж, но това изобщо не гарантира чувства
Не знам сега дали е по-различно, ако някой реши да те опипва в ГТ, но ме съмнява. Тогава бяхме равни само на теория, негласно не бяхме.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 14:35 от Cuckoo

# 447
Някой споменал ли е вече този връх на Българските песни

Скрит текст:
Цитат
Ти си само 8-ми клас,
вярно секски се държиш,
но няма нищо между нас,
я иди да спиш.

Ти си само 8-ми клас,
а какви ми ги въртиш,
но още малко ще съм пас
и ще изгориш.

Припев:
Ако знае баща ти твойте секси игри,
опасно сладки игри.
О не, не ми говори!
Ако знае баща ти,
но не знае нали?
Ела недей ме жали,
главата ми запали.
Нека ме боли!

Ти си само 8-ми клас,
а какво направи с мен?
За тебе само мисля аз,
всяка нощ и ден.

Ти си само 8-ми клас,
но по нищо не личи.
Май новобранеца съм аз,
в твоите очи.

Припев:
Ако знае баща ти твойте секси игри,
опасно сладки игри.
О не, не ми говори!
Ако знае баща ти,
но не знае нали?
Ела недей ме жали,
главата ми запали.
Нека ме боли!

Ако знае баша ти твойте секси игри,
опасно сладки игри,
o не, не ми говори.
Ако знае баща ти,
но не знае нали?
Ела недей ме жали,
главата ми запали. (x3)

Нека ме боли !

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 14:37 от Sluchaen Minovach

# 448
  • София
Поне скрий тоя чаршаф. ДА, отдавна го споменаха

# 449
  • София

В моето училище (тогава основно) учителят по физическо привикваше разни ученички на разговор в кабинета си. По някое изчезна. Разбира се нищо от това не се появи по новините.

Общи условия

Активация на акаунт