Виновни ли са жертвите на сексуално насилие?

• 25 190
  • 912
  •   1
Отговори
# 420
Пасивна страна бил.... Ба, все едно него са го .....
Като в онзи виц, дето блондинка я питат при лекаря "вие водите ли активен полов живот?" и тя отговаря "а, не, аз само кротичко си лежа и гледам тавана". Та и този, горкият! Пасивната страна бил в отношенията с девствено момиче. То все едно ядем доматите не с колците, ами и аз не знам какво...

# 421
Кх-кх, ама някъде написано ли е, че тя е била девствена? Да, знам, очаква се на 13 да е.

# 422
  • София
Това има ли общо?

# 423
Тя ако е била толкова отракана, че на 13 г. да не е девствена, изобщо нямаше да му привлече интереса. Но да, това наистина няма значение.

# 424
  • Пловдив
Тя и девствена може да е активна в свалките, нищо не пречи.
Само казвам, не че той е водел пасивен полов живот с отвращением, но напълно допускам да не се е пробвал при всяка по-хубавка ученичка, а само с охота да е отговорил на първоначалното внимание. Wink
Ясно, че не е трябвало много да му се моли или че не е станало неочаквано от съвет на съвет и от книга на книга.

# 425
  • София
Да, тти и за Дебора твърдеше, че си е виновна.
Как не ви е срам. Ти уж си юрист. Пази боже.

# 426
  • Пловдив
Цитат
Да, тти и за Дебора твърдеше, че си е виновна.
Както обикновено, лъжеш.

Колко пъти излъга там, че съм твърдяла това или какво още не, ама го изтрили и сега отричам. Понеже наистина се трие здраво, ти нямаш скрупули да се възползваш от възможността да ми припишеш каквото си решиш.

# 427
Той, ако не може да устои на вниманието на една тринайсетгодишна ученичка, мястото му не е в училище поне докато не излезе от възраст, в която ученички да са привлечени от него. Семеен мъж въобще не трябва да гледа настрани, но това е друга тема, тук говорим за ученичка, при това под 14 години.
Дано и ученичката вече е разбрала, че не е добре да се нарушават правила и закони и, че възрастта не позволя всичко.

# 428
  • София
Ученичката не е в състояние да преценява по закон. Под 14 години не носи отговорност.

# 429

Eeeee....ама така е станало!!! Той не искал, дърпал се, ама тя го отвлякла, завела го в хотел, насилила го....ужас е изживял човекът!

Хаххахаха

# 430
  • Пловдив
Да, така е, над 18 г. всеки носи отговорност за изборите си. Аз обаче не бих си позволила връзка с млад мъж. ...
Той е искал основно да чука, не да си говори. Тя какво е искала, не е ясно.

# 431
Вие сериозно ли слагате знак за равенство между това да сваляш малолетно лице и пълнолетно такова?
За първото дори има термин "grooming" - завъртане на главата на малолетни момичета от опитни мъже.
Ние не слагаме знак за равенство. Случаен минОвач слага знак за равенство.

# 432
  • София
Най-логичното е, след като той, горкия, не може да устои на тези 13 годишни, да не се завира при тях въобще. А той явно умишлено си е избрал точно тази професия, с всички "ползи" от нея. Някои от тези "ползи" обаче директно влизат в НК, тъй че той трябва да си понесе наказанието.

# 433

Eeeee....ама така е станало!!! Той не искал, дърпал се, ама тя го отвлякла, завела го в хотел, насилила го....ужас е изживял човекът!

Хаххахаха
И така няколко пъти са го "отвличали" Sunglasses

# 434

Хаххахаха
И така няколко пъти са го "отвличали" Sunglasses

Сигурно го е заплашвала и с риск за живота си, той е изживял този ужас многократно. Scream

Общи условия

Активация на акаунт