Виновни ли са жертвите на сексуално насилие?

• 25 200
  • 912
  •   1
Отговори
# 405
Вие сериозно ли слагате знак за равенство между това да сваляш малолетно лице и пълнолетно такова?
За първото дори има термин "grooming" - завъртане на главата на малолетни момичета от опитни мъже.

# 406
Не знам, ама ми е смешно как щял да се бори за семейството си.
Ще видим каква ще е тая жена дето ще остане с този извратеняк.

# 407
Вие сериозно ли слагате знак за равенство между това да сваляш малолетно лице и пълнолетно такова?
За първото дори има термин "grooming" - завъртане на главата на малолетни момичета от опитни мъже.
Не, не слагам знак за равенсто. Имаше въпрос от savii за по-младите партньори, отговорих на него.

# 408
Не знам, ама ми е смешно как щял да се бори за семейството си.
Ще видим каква ще е тая жена дето ще остане с този извратеняк.

Някъде четох, че заявила, че го напуска.

# 409
Каква отговорност? Точно тук ми беше казано, че ако си във връзка и кръшкаш не носиш абсолютно никаква отговорност.
Недей изопачава нещата! Беше ти казано, че не носиш НАКАЗАТЕЛНА отговорност. Моралните последствия и риска от развод са си твои. И подчертавам- коментираше се връзка между ПЪЛНОЛЕТНИ лица, а не педофилия.

# 410
  • Beyond the stars

Не смятам за уместно да се заклеймяват адвокатите, според това кого защитават.

Всеки преценява кого и за какво престъпление защитава, също по какъв начин.
И да твърдиш, че на 13 години не е дете, понеже има полови белези и законът е 68ма година - не е адекватно.

# 411
Каква отговорност? Точно тук ми беше казано, че ако си във връзка и кръшкаш не носиш абсолютно никаква отговорност.
Недей изопачава нещата! Беше ти казано, че не носиш НАКАЗАТЕЛНА отговорност. Моралните последствия и риска от развод са си твои. И подчертавам- коментираше се връзка между ПЪЛНОЛЕТНИ лица, а не педофилия.

Няма изопачаване тук - Дебора не носи никаква отговорност за това, че е спала с женен мъж, особено морална. Есета се писаха даже как тя не знаела, което я оневинява напълно

# 412
  • Пловдив
Хората са различни. Има такива мъже, както и има такива жени. Изкривяване някакво ли е, нетрезва преценка, неумение да отклонява, да отказва флирт, похотлив натиск или друго, не зная.
Мъжете са много повече като дял, специално що се отнася до влечението към седмокласник и седмокласничка.
Една част от привлечените ще се удържат съзнателно, други са като тоя. Малко жени, вероятно не нула, но малко, ще бъдат привлечени от седмокласник - та и от гимназист дори, освен ако не изглежда като Леонардо ди Каприо в "Титаник", но от седмокласник - със сигурност.

# 413
Колко учителки на Запад и в Щатите ги осъдиха за връзка с ученик, и то 15 и 16 годишни момчета? Просто такъв е закона, ако ще ученикът серенади да е пял и да е свалял учителка, нейна работа е да не се поддава.

# 414

Няма изопачаване тук - Дебора не носи никаква отговорност за това, че е спала с женен мъж, особено морална. Есета се писаха даже как тя не знаела, което я оневинява напълно
Да, Дебора не носи вина, вината е на Георги, който е обвързан. Толкова ли е сложно да се разбере?

# 415
Сега някой да ми обясни, че се чувствам тъпичка.
Ако си зрял индивид в "пасивна позиция" и 10 малолетни да те накачулят, не носиш отговорност (ако не те хванат).
Нищо не си направил, само си стоиш, пардон, лежиш и си гледаш кефа. Никой нищо не караш да прави. Те сами.
Пък ако случайно те хванат и вече няма как, сменяш плочата.
До кой клас е учил този неземен индивид се чудя.
Скрит текст:

Толкова е нелепо.

# 416
Много пасивен тоз човек, много грижлив. На хостел я завел, да не настине, съветвал я е за спорт и здравословна храна.

# 417
Е, ясно е, че това са лъжи и увъртания, за да се измъкне по-леко. Иначе само глупак може да си помисли, че ТОЙ е бил пасивната страна и е едва ли не съблазнен от 13 годишно дете, което не знае къде се намира.

# 418
  • Пловдив
Как си представяте, че момичето се е самопредложило на учител...? Убедена съм, че той я е заглеждал и й е пуснал пръв мухата. Но дори да е наистина тя, той не е в ред да злоупотреби така на работното си място. И не бил никога очаквал да го задържат за такова нещо... той как си представя учителстването въобще?
Аз не съм убедена, че той е бил инициаторът, макар че очевидно му е харесало. Но да, и аз се чудя как си е представял учителстването. Има един стереотип, че футболистите са прости, тоя изглежда си е вътре в него отвсякъде.

# 419
  • Куциндрел
Пасивна страна бил.... Ба, все едно него са го .....

Общи условия

Активация на акаунт