Виновни ли са жертвите на сексуално насилие?

• 25 307
  • 912
  •   1
Отговори
# 720
Да, масово се пишат такива. Аз бях пускала тук коментар за Грета Турнберг, която вече "била остаряла" според коментиращия и като била малка "имала много перверзен поглед". Ти да видиш. Като била на 15-17 била по-секси според анонимния коментиращ под новинарската статия. Вече на 22 години му е стара. :/

# 721
По-немиловидна - определено.
Не че някога е била.
Може би леко грубо излъчване.
Погледът да е бил перверзен - в никакъв случай.
Налудничав?
Просто беден речник на коментиращия?
И на 13 години някои гледат филми в домовете на гаджето си и затова са избягали, но не всички са по филмите.
Колкото и да не ви се вярва.

# 722
Е, това да не би да е само в нашето сексистко общество? Имам спомени за подобни публични коментари за Олсен близначките, когато бяха на по 14 години. Те тия близначки и сега на по 35+ са като деца, а тогава бяха буквално като от прогимназия...
В интернет, а и извън него, е пълно с дебили от цял свят...
Иначе под статиите за починали хора също не е редно да се оставят коментари, но се прави...

# 723
Учителят-извратеняк отива на съд.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21456067

Аз обаче се питам - защо не вдигнат възрастта за съгласие на 16 г., вместо досегашните 14?

# 724
По-немиловидна - определено.
Не че някога е била.
Може би леко грубо излъчване.
Погледът да е бил перверзен - в никакъв случай.
Налудничав?
Просто беден речник на коментиращия?
Според мен си е точно с онзи подтекст:

Цитат
Остаря и Грета. Иначе кат малка имаше много перверзни очи и излъчване.

# 725
Софийски районен съд призна за виновен Христо Кирев, че на 29 юли тази година в хостел в столичния квартал "Студентски град" е имал сексуален контакт с ненавършило 14-годишна възраст момиче.

Присъдата на 31-годишния учител по физкултура е условна - две години и осем месеца затвор, като изпълнението ѝ се отлага за срок от пет години. Решението не е окончателно и подлежи на обжалване.

Мъжът трябва да заплати направените разноски за адвокатско възнаграждение в размер на 2000 лева, както и разноски на Столичната дирекция на вътрешните работи.

# 726
Съдът каза, че няма проблем да се прави секс с малолетни. 🤬🤬🤬

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 13:18 от Acid_Burn

# 727
Това секса за нищо го нямат, кой как свари да действа.

# 728
Съдът каза, ще няма проблем да се прави секс с малолетни. 🤬🤬🤬

????

Как така? Нали е осъден?

# 729
Доста леко осъден. В САЩ щеше да лежи над 10 години.

# 730
Малолетни си и чиста педофилия, при непълнолетни е друго.
В случая при следващи дела съдът ще се позовава на съдебната практика т.е. развръзват гащите на педофилите.

# 731
Аз не знам друга държава, в която за подобно действие да дадат условна присъда. А това, че е учител-позиция, която предизвиква доверие, още повече би утежнило присъдата.

# 732
При положение, че 33000 деца за десет години са родени от малолетни, и понеже е "културна особеност", никой не търси на никого отговорност, на колко да го осъдят този?

# 733
  • Пловдив
Няма, две години и кусур затвор условно проблем ли са.

Ей, и на Димо Алексиев му казаха, че няма проблем да кара пил, като го осъдиха условно.

# 734
Ставински го осъдиха условно, че уби двама души,  вие за секс искате да лежи. Не го оправдавам, но присъдата си е съвсем нормална.
Името и лицето му излязоха в медиите. Животът му е съсипан така или иначе.....поне този, който е водил досега.

Общи условия

Активация на акаунт