Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 91

• 24 235
  • 470
  •   1
Отговори
# 465
  • Добрич
Специално за хормоните в храната - те се разпадат при топлинна обработка. Коментирах го с магистър фармацевт и после с лекар.

☆☆☆ 

Alatea, бих препоръчала доц. Консулова. Зная, че трудно се взема час за нея.

# 466
Dianjeli, да, в пенсионното🤗
НоваКотка, не изпадай в крайности!
Яж от всичко в умерени количества!

# 467
Единственото, което доц.Консулова ми каза да не ям е грейпфрут, нар, маракуя, жълт кантарион, лайка. Гледам да избягвам сладко, джънк фууд, колбаси, тестени. Понякога направо треперя за сладко и прегрешавам и то с много. В Сити всеки път ме питат дали съм качила кг( аз наистина качих 5-6 кг) не за друго, а защото естроген се образува в мастната тъкан и не е хубаво да сме с наднормено тегло.

# 468
Здравейте, има ли някой, който в момента прави лъче в Дървеница? Апарата не работи от два дни и процедури не се провеждат. Червения.

# 469
Да ме прощавате, ама мисля, че е вредно човек да се лишава. Преди бях слаба, спортуваща, в постоянно движение, не ядях особено, мастна тъкан не съм имала особено никога. Нормална си бях. Да, мисля, че храната има отношение, но не мисля, че е правилно да се изпада в крайности и диети. Не се мъчете! Бях станала 38 кг от стрес преди химиите, след всичко в момента съм 10 кг нагоре. Надебелях, не ми дреме, не ми пука, угаждам си яко, откак смъртта ми намигна, настъпих газта и превъртях скоростомера.
Няма правилно и грешно. Слушайте си тялото. Около мен най-здрави са най-големите гадняри и най-тъпчещите се с боклуци.

# 470
Здравейте, има ли някой, който в момента прави лъче в Дървеница? Апарата не работи от два дни и процедури не се провеждат. Червения.
Аз съм там в момента. Тази сутрин ми се обадиха да не ходя... Не казаха кога ще го оправят. Дано стане бързо

Общи условия

Активация на акаунт