Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 91

• 25 262
  • 488
  •   7
Отговори
# 480
  • Sofia
Eyeswideopen,  страхотни са! Отлично свършена работа!
Пожелавам лъчетерапията да върви все така добре!

# 481
Сдухах , че се развали апарата за лъчетерапия в Онкологията... Остават ми още 7 облъчвания... Броих дните като в казармата... И изведнъж... Броенето спря... Ще ви споделя новите си цици... Два месеца след операцията... Двустранна мастектомия и импланти... Проблеми до тук нямам с облъчването... Надявам се така да продължи... Бъдете здрави ❤️

Прекрасна си! Сега само здраве ❤️

# 482
Ехххх, добре , че няма мъже в групата! Страхотни са! Много естествено стоят. Живот и здраве ти желая!

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 16:27 от Incantrix

# 483
Сдухах , че се развали апарата за лъчетерапия в Онкологията... Остават ми още 7 облъчвания... Броих дните като в казармата... И изведнъж... Броенето спря... Ще ви споделя новите си цици... Два месеца след операцията... Двустранна мастектомия и импланти... Проблеми до тук нямам с облъчването... Надявам се така да продължи... Бъдете здрави ❤️

От понеделник казаха, че се надяват да оправят апарата.

# 484
  • Варна
eyeswideopen, те са по хубави, отколкото тия които си правят за оголемяване. Браво на хирурга. Пожелавам ти вече само да си много здрава.

# 485
Жалко,че няма мъже в темата...да оценят чудесната работа на хирурга !
Grinning
Малко усмивки,за разведряване...
Със здраве,да им се радваш...

# 486
  • Sofia
Момичета, всъщност мъж си имаме. Да не забравяме Marsian. Smiley

# 487
Аз си натискам парцалите и съм се затишил да не се набивам на очи ама се сетихте....хехехе...
Днес съпругата ми мина ЯМР на глава заради чести главоболия напоследък. Всичко е наред явно просто мигрена. Обаче ѝ пуснаха кръвни преди ЯМР....леко повишен туморен маркер 32 при горна граница 31 и повишена алкална фосфатаза 117 при горна граница 104. Така че пак почнаха едни мисли....не можах да се зарадвам на снимката по-горе както си трябва...хехехе. В началото на декември ПЕТ скенер ни очаква....

# 488
Момичета, поздрави! Вдигнахте ми настроението! Само така!
Marsian, туморният маркер е граничен, знаеш.  Тъй като съм го играла в есенно-зимния сезон с гранични повишения, това, което са ми казвали е, че при прогресия се качва в пъти нагоре. Иначе всякакво възпаление, включително скорошен вирус, го качва и започва да варира. Това, което се прави, е назначаване на образно изследване, както при вас. Гледат динамиката на туморния маркер. Моят, например от горна граница е падал на средно ниво, после пак се качва, после пак пада. Забелязала съм, че в периода на настинките и грипа е по-висок, а лятото - по-нисък. Под средно ниво (13-15) не съм била, включително като откриха ракът и започнахме да го следим.

Общи условия

Активация на акаунт