Кои продукти и домашни режими за лице наистина работят?

• 1 330
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Арабите имат страхотна козметика и е напълно натурална .Напоследък си правя маска с Мароканска Нила пудра ,а за косата имат безцветна кана за коса ,която наричат Сидр.Никаква химия
От къде я вземате?

# 16
Скоро четох, че крема за лице има само 10% принос в грижата за хубаво лице. Пише, че той запечатва това, което слагате преди него.
90% се залага на тонери, слагат се няколко слоя, после няколко слоя серум, и тогава се нанася крема.
Не знам дали действа при всеки, аз почнах от скоро, но не виждам голяма разлика, може би трябва време...

# 17
  • Sofia
Скоро четох, че крема за лице има само 10% принос в грижата за хубаво лице. Пише, че той запечатва това, което слагате преди него.
90% се залага на тонери, слагат се няколко слоя, после няколко слоя серум, и тогава се нанася крема.
Не знам дали действа при всеки, аз почнах от скоро, но не виждам голяма разлика, може би трябва време...
Правих го това нещо преди и единственият ефект, който видях беше, че кожата ми се влоши. Поне при мен колкото повече продукти наслагвам - толкоз по-зле стават нещата. Реално най-важното нещо е храната, с която се храним, хидратацията и може би, ако не ти е много чувствителна кожата и не се дразни много лесно можеш да пробваш с един серум и хидратиращ крем. При мен тези неща оправиха много кожата. Даже серуми в момента не ползвам. Само гел за измиване и крем  и слънцезащитен сутрин.

# 18
Арабите имат страхотна козметика и е напълно натурална .Напоследък си правя маска с Мароканска Нила пудра ,а за косата имат безцветна кана за коса ,която наричат Сидр.Никаква химия
От къде я вземате?
Ebay ,amazon ,tiktok shop

# 19
Аз отскоро ползвам серуми и задължително запечатвам с хидратиращ крем. Ако оставя серума без да нанеса крем отгоре на сутринта кожата ми не е окей, с крема е супер. Вечер ползвам по-гъст овлажняващ крем, сутрин по-лек ( не толкова гъст и мазен като нощния).
Покрай инвитротата си ходех с ужасно зачервено лице около носа и веждите. То пареше , лющеше се и сърбеше едновременно. Явно имаме висока чувствителност към прогестерона.
Кажете повече за тези корейски и арабски козметики де.

# 20
При корейците на практика продуктите, които се водят нощни маски, са нощните кремове.

# 21
Някой ползвал ли е продукти на Medik? Дали работят ?

Общи условия

Активация на акаунт