Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 162 - септември 2025)

• 109 478
  • 1 384
  •   1
Отговори
# 285
Извадиха ми дубликат на к.б., понеже, ако имаха и печеля ще ми задържат к.б. След като провериха, че нямат скреч карти , но си я задържаха. Редовно трябва да напомняш, че си искаш к.б. или скреч карти.
За да не е спам преди месец за първи път спечелих от кутия с пускане на бележки-колело. Печеля и Теди мече, а ММ така желания фотоапарат, но все още никой не се е свързал с нас.
Поне този на  пл.Македония има реклама за кутии от 2 седмици, но кутии няма .....
Оказва се, че и в този на Сторгозия няма. Joy Купих и тази вечер сокове, този път се наложи да подсещам касиерката и да си искам скреч карта, ама тя каза, че нямали. Отвърнах, че миналата вечер са имали и даже съм трила. Но тя си държеше на своето, че нямали, нямали и кутии (и май това е проблемът, а не липсата на скреч карти). Satisfied Ще пиша на Кока-кола.

# 286
Много слаба организация от страна на КК е това забавяне в разпространението на скреч картите и кутиите. Мина достатъчно време от началото на играта, да не говорим, че е редно да заредят участващите обекти предварително.

# 287
Днес чакаме ли теглене или утре започват всички?

# 288
Днес чакаме ли теглене или утре започват всички?
.     Алвина е за днес мисля

# 289
Някой помни ли как ще се свързват с печелившите от Хайникен?

# 290
Някой помни ли как ще се свързват с печелившите от Хайникен?
те се обаждат

# 291
Успешна седмица на всички!
Аз очаквам доста тегления, а и продължавам да се включвам в новите игри. Хапвам сладко и си мия често зъбите Wink
Дали някой е засякъл да се задава игра за тоалетна хартия?

# 292
  • Сливен
За раницата на Киндер - сумата не от значение, така ли е наистина?

# 293
За раницата на Киндер - сумата не от значение, така ли е наистина?
Да, там няма определена сума.

# 294
  • София
Жалко, че участията не се прехвърлят ..

# 295
В Киндер регистрирах бележка, одобрена е. Отговорих на въпроса вярно, но не ми дава участие за раницата, стои брой участия нула. Трябва ли нещо друго да направя?

# 296
В Киндер регистрирах бележка, одобрена е. Отговорих на въпроса вярно, но не ми дава участие за раницата, стои брой участия нула. Трябва ли нещо друго да направя?

Вероятно са нулирани.
Вчера ми пишеше 2 участия там със звездичката. Днес пише нула.
 В правилата пише, че е само за текущата седмица.

# 297
Има печеливши в Медикс Алвина!
https://https://promo.alvina.bg/#winners

# 298
  • София
Какви въпроси има в Киндер, качих миналата седмица бележка, одобриха я, но не съм отговаряла на въпрос, не съм и видяла че има и трябва.
Сега зачита ли ми се участието?

# 299
Какви въпроси има в Киндер, качих миналата седмица бележка, одобриха я, но не съм отговаряла на въпрос, не съм и видяла че има и трябва.
Сега зачита ли ми се участието?
След валидиране на бележката, 48 часа е видим въпросът. Правилен отговор ти дава право на още едно участие. Това е бонус към участието с КБ

Общи условия

Активация на акаунт