Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 162 - септември 2025)

• 102 796
  • 1 386
  •   2
Отговори
# 930
  • София

Много яка награда Видас Simple Smile) Местата са си супер

# 931
  • Б
Имаше игра на Тресеме в Лили Дрогерии изтеглиха ли победители ? Не прочетох май някой да се похвали . Тези мечета на Теди са като предната им игра. Сега  ви къщи са две. Може скоро и маливчета да започнат да раздават.

# 932
Концерта беше уникален. Благодаря на Видас за страхотната награда Heart Heart
Имаше много игри, играх на всичко.
Спечелих 2 безплатни коктейла от мастеркард, а от щанда на съмърсби спечелих хладилна чанта с напитки Hug

Кожени гривни, на които пише София 2025 EI

# 933
  • Варна
Еее супер! Дай боже повече такива доволни хора от спечелените награди!

# 934
  • София
Уникален концерт, страхотно настроение, невероятна емоция! Благодаря на Видас!

Подариха ни две гривни от 8888, Гелоривоис, а като си тръгнахме, ни дадоха един стек Самърсби.
Сега детето се кефи и на светещата гривна, която получих в при влизането.

Но най-хубавото беше, че се запознах с една много готина съфорумка Simple Smile

# 935
  • София
Шеста награда за септември
Скрит текст:

# 936
  • София
Благодаря на Видас, наистина страхотен концерт направи Енрике, раздаде се на сцената, беше научил няколко думи на български и целия стадион беше на крака и танцуваше. Heart

# 937
И аз ще помрънкам малко. Цял месец суша и при мен. Все се надявам на нещо - я от Киндер, я от някъде другаде, но засега нищо.
Мрън, мрън и дано късмета ми се усмихне скоро.

Благодаря на съфорумките за играта на Дуел спорт. Чаках я с нетърпение ❤️

# 938
И аз в голяма суша. Що кроасани, вафли, кока-кола изгърмяхме и нищо. И не само те. Че и от Феликс на котето няма печалба.
Такъв период, без нищо да чакам, даже не помня назад в годините. Друг път падаше по едно нещо за стимул.

# 939
Благодаря на Видас за изживяването, което ни подариха! Концерта беше уникален, а местата много добри. Дано да има повече такива игри.

# 940
  • Сливен
За играта на ДиелСпорт - определено тази година, избора им ще е труден, щом ще може да се използва и ChatGpt.

Знам, че има време, но - нямам търпение да започнат Коледните и Новогодишните игри, и календари. 😁✌️🩵

# 941
# 942
Спечелете билети за Роби Уилиамс, бутилки Tanqueray и Johnnie Walker https://share.google/H8XrKSVz1XwkIEpIc

Нова игра с билети за Роби Уилямс, уиски и др.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 15:38 от Alssa

# 943
Спечелете билети за Роби Уилиамс, бутилки Tanqueray и Johnnie Walker https://share.google/H8XrKSVz1XwkIEpIc

Нова игра с билети за Роби Уилямс, уиски и др.
Благодаря за споделянето.
Играта е от 8-ми септември. За тези две седмици поне път пъти съм търсила игра на Джони, защото съм купувала. Не ми излезе никъде.

Но сърце не ми даде да си изхвърля бележките Grinning Имало е защо.

# 944
Тази месец започна добре  с ваучер съм от Always 50 лв и детска раница от киндер- току-що ми звъннаха 😊😊😊
  p.s. знаете ли дали подаръчната карта може веднага да се ползва или трябва активация

Общи условия

Активация на акаунт