Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 162 - септември 2025)

• 101 787
  • 1 386
  •   1
Отговори
# 1 080
100 бр селфи ринга ..намериха нещо още по -безполезно и от обичайните мешки,колонки,чаши и шишета Simple Smile

# 1 081
  • София
100 бр селфи ринга ..намериха нещо още по -безполезно и от обичайните мешки,колонки,чаши и шишета Simple Smile
Пропусна и шапките, но за съжаление, ще има такива, които и на това ще се радват и затова във времето организаторите ще продължат да ни заливат с китайски боклучета.

Честито на всички за страхотните награди тази седмица, аз нямам с какво да се похваля, мрън мрън, много искам да ме изтеглят в Престиж с 6 бележки съм.

# 1 082
  • Пловдив
Милка изпращат наградите!

# 1 083
Пуфис- чрез СМС ще уведомяват , има теглене и на Капи днес .

# 1 084
  • оттам, откъдето започва България
В Лидл ще има игра - при пазаруване поне за 10 лв. и сканиране на Лидл карта ще се върти рулетка. Simple Smile

ПП: От 29.09.2025 г. до 12.10.2025 г.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 13:53 от Ранобудна

# 1 085
Малко не разбрах, в играта на Кауфланд не мога ли да купя само Пепси, трябва ли задължително да купувам Evervess?

# 1 086
Днес в магазина на опаковката на ориз Крина имаше постер с предстояща игра от 13.10. Явно хлебопекарни. Още не е качена на сайта.

# 1 087
  • Там...
Малко не разбрах, в играта на Кауфланд не мога ли да купя само Пепси, трябва ли задължително да купувам Evervess?
Може само Пепси, може само Evervess, може само Миринда, може всякаква комбинация за 5.49 Това ми прилича на мултикукър, щом е Крина, няма да са хлебопекарни.

# 1 088
  • При децата ми
Преди час дойде наградата от "Милка".

Много са се постарали! Heart Eyes

Това съдържа единия комплект. Два еднакви са.

Скрит текст:

# 1 089
Щастливецът в играта на Sportal за носителят на Златната топка:
"Победител в играта е потребител yo_an_na."

# 1 090
  • Сф
Мултикукър трьбва да е,имам същия - Тефал.

# 1 091
  • Варна
Пуфис- чрез СМС ще уведомяват , има теглене и на Капи днес .

Пуфис и аз ги чакам от рано сутринта, но мисля, че някъде пишеше, че ще обявяват чрез мейл на пощата. Отделно помня, че бяха писали и в профила си в сайта им да се влезе на 25 да се провери. Засега никъде нищо нямам.

# 1 092
Кой куриер носи Милка?

# 1 093
Това продуктовите пакети на Милка ли са или от гивъуейя, където се очакваше да са един- два шоколада ?
В играта на пастите няма да играя, именно защото шансът за малка безполезна награда е 100 пъти по-голям, а такива награди ме дразнят. Реално какво да го правя ?  А пък и си имам пасти още от предната им игра, в която награда беше комплект продукти на марката за 1година. Сто пъти по-полезна награда.

# 1 094
  • София
Спечелете книга до 07 октомври
https://dieti.rozali.com/spodeli-i-specheli/spodelete-i-spechele … e-godji-beri.html
за Стара Загора на 27 септември
ще има и томбола с награди
https://novini.rozali.com/sabitia/eco-kids-tour-2025-pristiga-v- … 27-septemvri.html

Общи условия

Активация на акаунт