Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 162 - септември 2025)

• 101 643
  • 1 386
  •   1
Отговори
# 1 095
Днес в магазина на опаковката на ориз Крина имаше постер с предстояща игра от 13.10. Явно хлебопекарни. Още не е качена на сайта.
Най-сетне! Аман от вафли,кроасани и подобни! Сега искам и някоя луканка да пусне игра Joy

# 1 096
Може ли да уточните дали е от играта с покупка или givеaway -а?

Милка изпращат наградите!

# 1 097
Може ли да уточните дали е от играта с покупка или givеaway -а?

С покупка.

Милка изпращат наградите!

# 1 098
  • При децата ми
Наградата на "Милка" е от играта с покупките.

Много са бързи от "Милка". По телефона жената каза до 15 работни дни. Спечелена е на 17.09., днес пристигна.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 12:14 от Hrispa76

# 1 099
  • София
И ние току -що с Европът получихме Милките
Скрит текст:

Спечелена на 21/09 пристигнала на 25/09

# 1 100
Извинете, ако е коментирано, но в играта на Киндер в последното теглене с големите награди, не успях да се ориентирам в правилата дали има значение колко точки са събрани общо или колкото и да са, участието е само 1?

И също, понеже миналата седмица избухнах с бележки, днес ли теглят и звънят, че имам някаква надежда и дали прекалено много хора участват. 100 раници не са малко, но според мен участват хиляди хора...

# 1 101
Пуфис- чрез СМС ще уведомяват , има теглене и на Капи днес .
Има вече печеливши
https://pufiesclub.com/supreme?fbclid=IwY2xjawNB7S9leHRuA2FlbQIx … D7Q8TU9FHJr_XA-tQ

Пуфис и аз ги чакам от рано сутринта, но мисля, че някъде пишеше, че ще обявяват чрез мейл на пощата. Отделно помня, че бяха писали и в профила си в сайта им да се влезе на 25 да се провери. Засега никъде нищо нямам.

# 1 102
  • София
Крина дано да са си сменили рекламната агенция, която им организира игрите, че предишните две игри бяха тотално мазало. Един потребител можеше да спечели по няколко награди от вид - нищо не проверяваха, никакво отношение нямаха. С това съм ги запомнила. Пазаруваме този ориз.

Милката е супер вкусна награда, добър е пакетът, но аз директно се включих за ваучера за Икеа, имам поне 3 участия записани, взимах за поводи.

Куинс няма ли да пуснат нещо... Сушърд и те ми се губят, мрън.

# 1 103
Пуфис
Скрит текст:

# 1 104
# 1 105
Спирам аз с кроасаните и Колата, много на 0 е положението при мен без успех.
Нещо по- здравословно ако има, тогава ще се включа пак 😁

# 1 106
  • Варна
И мен ме няма в Пуфис. Здраве да е.

# 1 107
И мен ме няма. 😒 Направо вече не знам, пълна суша.

# 1 108
Аз се разписвам с един “сандвич мейкър” каквото и да значи това от форумната игра ♥ И второ мече от сокчетата Теди 🤦♀ първото детето като го видя изпадна в истеричен рев, отиде подарък за едно съседче. Сега да видим дали с второто ще има някакво подобрение 😂 много исках фотоапарат, но явно не ми е писано да е от тази игра.
На много места участвам, но уви без особен успех. Мрън за късмет ☘

# 1 109
И аз да похваля Милка

Общи условия

Активация на акаунт