Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 162 - септември 2025)

• 96 355
  • 1 336
  •   33
Отговори
# 1 200
Къде точно да търся кода на голям пакет мини кроасани(къде им пишехте за нов код ако не го намеря)

Директно им звънях на посочения телефон.

# 1 201
Извинявам се за спама, как се получава спечелен ваучер от Кока Кола. Опитах се да потърся в темата със сигурност знам, че има обяснено, но не открих. Нямам имейл или нещо в приложението.

# 1 202
Те са на различни редове в декларацията, не се притеснявайте. Само ако са някакви по-странни имената на агенциите, може да си ги запишете в тетрадка + наградата. Обикновено организаторът е платил данъка, Вие само обявявате, че действително сте я получили. Наложените платежи, ако не са с цел печалба, а са от лични дрехи и вещи втора употреба на цена много под стойността, също само ги обявявате, не се дължи данък.
Някой получи ли си книгата от Розали от този месец? Пратих данни и ми написаха, че ще изпратят след. 07.09., но още я няма. Знам, че по принцип се бавят, но...

Обмених точки от анкетите на VN Market Research, 500 точки за ваучер за 35 лв. от Озон. Почти веднага ми изпратиха кода и вече е зареден в портфейла в Озон. Доволна съм като се има предвид, че не съм от най-редовните в попълването на анкети и от доста време ги събирам. Някой знае ли такива награди декларират ли се с данъчна декларация, че за първи път обменям и дължи ли се данък? Може би са на принципа на точките от лоялната програма тук и трябва да ги декларирам. Ще трябва да прочета някъде. Догодина за първи път ще подавам декларация за печалби от игри заради Ninja-та от Heinz и фотоапарата от Tedi и се надявам като отворя декларацията през март да е попълнена и само да сверя. Имам и наложени платежи от лични вещи тази година, и точки.. Мазало ще е. Grinning

# 1 203
Извинявам се за спама, как се получава спечелен ваучер от Кока Кола. Опитах се да потърся в темата със сигурност знам, че има обяснено, но не открих. Нямам имейл или нещо в приложението.
В приложението отивате на Още /с трите чертички/, после избирате профил и ще се появят спечелените ваучери. Като отворите ваучера, в долната част се намира кодът.

# 1 204
  • Пловдив
Никъде не съм се включвала - нито наградите ме грабват, нито време имам Joy
Но пък видях, че мацката, при която ходя за педикюр, е обявила игра във ФБ, в която всеки петък ще тегли по един човек за безплатен педикюр

п.с. за Пловдив става въпрос

# 1 205
Имам пропуснато обаждане от 0886315705 и не мога да върна обратно.
Дали пък не е от някоя игра?Rolling Eyes
Месецът ми беше неуспешен от към награди.Мога да се похваля само със мече от Теди.
И аз си пожелавам за следващия месец скромно 3 награди.Мрън Мрън.

# 1 206

В приложението отивате на Още /с трите чертички/, после избирате профил и ще се появят спечелените ваучери. Като отворите ваучера, в долната част се намира кодът.
[/quote]
Много благодаря, но няма нищо Sad, само моите участия.

# 1 207
  • София
Имам ваучери от КК заредени във Фешън дейс,  ако ги изтрия от там може ли същите да се използват от друг профил. Някой правил ли го.

# 1 208
Много благодаря, но няма нищо Sad, само моите участия.
[/quote]
Ами да, сори, аз обясних къде са ако са спечелени през приложението. Вие вероятно сте ги спечелили през сайта. Там не знам как е.

# 1 209
От приложението Shopper заявих ваучер за Технополис.. За колко време идва? Минаха повече от две седмици вече.

# 1 210
Аз заявих ваучер за Технополис на 17.08 и вчера го получих.

# 1 211
# 1 212
  • София
Уау, раницата на Киндер се предлага за 50 лв. в една фб група.. 😳

# 1 213
  • София
Уау, раницата на Киндер се предлага за 50 лв. в една фб група.. 😳
И в олх и базар.бг е толкова, даже малко повече.

# 1 214
А1 за наградите

Общи условия

Активация на акаунт