Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 162 - септември 2025)

• 94 788
  • 1 307
  •   5
Отговори
# 1 215
Тостера на Капи го продават за 160 лв Joy Joy
 Като я гледам работи в заведение. Как ще спечелиш 20 якета, 10 хладилника и 38 ваучера за фешън дейс Joy
Видиш ли продавала ваучерите, защото нямало какво да си купи.
Ами защо участва тогава като няма какво да купи?
 А тези, които искаме да спечелим, не можем.
 Сега разбирам да е томбола и да ти се падне !ЕДНА! награда, която не искаш, но да спечелиш 38 ваучера малкоооо..

# 1 216
Точно влизах и аз това да споделя. Не е особено коректно към другите участващи. И ние чакаме да "целнем" нещо. Ужас. Изгубиха ме. Голяма вина имат и КК. Как изобщо могат да изпратят толкова награди на 1 човек?
 Като я гледам работи в заведение. Как ще спечелиш 20 якета, 10 хладилника и 38 ваучера за фешън дейс Joy
 Сега разбирам да е томбола и да ти се падне !ЕДНА! награда, която не искаш, но да спечелиш 38 ваучера малкоооо..

# 1 217
Тостера е с обявена стойност 168 лв , обаче раницата е обявена със стойност 26 лв ( отдавна четох правилата и може да бъркам ) но като има балами плащащи ще има и  тарикати. ПС мечето на Теди вчера във фейса го видях за 35 лв и няколко дами искаха да го закупят.

# 1 218

Те тези са неадекватни! На всеки различно пишат. На едни след 09.11, на други до 09.11, а имейли все още няма разпратени. Поне аз де. Минах през магазина да питам оттам ми казаха,че ще разпращат мейли, кога не се знае.

# 1 219
И аз това влязох да споделя, възмутена съм. 1 път от КК че са го позволили това,  1 път от госпожата то това не е хоби това си е бизнес ....

Точно влизах и аз това да споделя. Не е особено коректно към другите участващи. И ние чакаме да "целнем" нещо. Ужас. Изгубиха ме. Голяма вина имат и КК. Как изобщо могат да изпратят толкова награди на 1 човек?

# 1 220
И аз не разбирам това да играеш, като вземаш шанса на някой друг и то с цел печалба. В олх има и Маливче и Теди по 15 лв., тъпо

# 1 221
Коя е групата? Ако не е в разрез на правилата на форума.
Аз чакам само наградата от Хайникен, голяма суша. Иначе съм с по 1-2 участие в много игри, ама съм  търпелива, нещо голямо идва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 222
Скрит текст:

Те тези са неадекватни! На всеки различно пишат. На едни след 09.11, на други до 09.11, а имейли все още няма разпратени. Поне аз де. Минах през магазина да питам оттам ми казаха,че ще разпращат мейли, кога не се знае.

Мисля, че чакат да приключи играта, за да си ги разпределят по магазините и чак тогава ще пишат.

А това е крайната дата от сайта:
Цитат
Играта продължава до 08.10.2025 г. или до изчерпване на количествата.

# 1 223
ММ е регистрирал код в Seven days и спечели ваучер за 50 лв., но след това, когато видя условията за използването му прецени, че няма да го ползваме и бих го разменила. Не продала, като гореописаните хора, но не винаги се касае за хора вземащи късмета на някой друг.

# 1 224
  • оттам, откъдето започва България
Ваучерът на 7дейс реално са 50 лв. в карта, която след активиране може да се ползва във всеки магазин.
Какво имаш предвид под: "когато видя условията за използването му прецени, че няма да го ползваме"? Какво го притеснява?

# 1 225
  • София
За ваучера от КК трябва да имате писмо на имейла с който сте участвали. До 10 дни ще получите ново писмо, където ще ви искат имена и телефон и дали за Спорт депо или дистрикт го искате. До 30 дни ще изпратят електронния ваучер. Не знам защо толкова се бавят, аз чакам да си го получа.

# 1 226
Отдавна не играя в КК, защото ми втръсна от това как някои хора участват със стотици кодове. Няма как някой да ме убеди, че в семейството му се консумират такива количества кола, че да събират такива количества кодове.
От толкова време се надявам да се сложи някакъв адекватен лимит за брой регистрирани кодове, но е ясно, че това няма да се случи.
Аз чакам само наградата от PG и Лидл, евентуално и сета от а1. Участвам и в Киндер.

# 1 227
Ваучерът на 7дейс реално са 50 лв. в карта, която след активиране може да се ползва във всеки магазин.
Какво имаш предвид под: "когато видя условията за използването му прецени, че няма да го ползваме"? Какво го притеснява?

Да речем, че не очаквах да бъде карта ваучер, която да изисква някаква активация, лични данни и т.н.

# 1 228
И аз днес регистрирах 10 кода от КК и нищо. Този месец не спечелих нищо, но най-важното е да сме живи и здрави.

# 1 229
  • Sofia
Организаторите могат да наложат ограничения да се печели само по една награда на човек, да проверяват бележки, да изискват бележки, кодове, да теглят награди а не да правят моментни игри и т.н. При толкова хора с участия от магазини и заведения нормален участник може да спечели веднъж годишно неща рекламно и се губи целия смисъл на кампаниите.

Общи условия

Активация на акаунт