Искам да кажа...(234) през Септември 2025

• 36 729
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Ей, македонче хубаво, честит рожден ден! Да си много здрава, щастлива и спокойна!

Боби, на Мите му трябва още някой и друг ден там и ще се отпусне напълно. Това е езиков лагер с допълнителни спортни дейности ли?

Чак не ми се вярва, че се разминахме с толкова малко голове. Признавам си, че грам не познавам състава ни, но самият факт, че не прескачаме квалификационните фази за първенства от години е показателен.

Допивам кафето на тишина и раздигам децата, не сме дошли да спим я.

Хубав да е денят ви!

# 121
  • Canada
Честита да си, Тути! Здраве, любов, приключения да имаш 🍀🎂🥂

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 09:23 от Foncé

# 122
  • Телиш/Плевен
Тути, много здрава и щастлива бъди! Heart

Разкошни снимки!!! Heart Eyes

Усмихнат петък, момичета! Hug

# 123
  • На брега на реката
Добро утро!

Тути, честита да си. Здрава, щастлива и обичана.
При Монката всичко да е наред и дапчуе най-добрите новини.

Честити да са, ималите поводи тези дни. Здраве и късмет.

При нас приключения, но всичко се нормализира, та като се прибера ще пиша, че от телефона е тегаво.

Благодаря за снимките и хубав ден!

# 124
  • София
Честит празник Тути, здраве ти желая от сърце❤️

# 125
Честита да си tuty newsm51. Здрава, щастлива, обичана и ценена Hug.

Фонс, приятно изкарване. Чакаме още снимки Simple Smile.

Але, Селесте, весело и на вас.

Хубави празнични почивни дни да имате. Насладете им се на макс, където и да сте.

# 126
  • София
Здравейте!

Тути, честит рожден ден! Да си здрава, обичана, ценена и уважавана!
Много хубави снимки видях!
Ние се прибрахме от разходка. Гоги обядва и след малко ще спи. Аз ще пия кафе на спокойствие. Simple Smile

# 127
  • Бургас
Разкошни снимки, момичета!

Тути, прекраснице, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива, обичана и много весели емоции да имаш!
Как е Монката?

Фонс, предпоследната снимка на площада и морето много ми хареса! Къде е това местенце?

Роди, разкошен кадър на стадиона! Емоция си е, така е! И аз бих подкрепила отборите ни, без значение от резултата!
Иска ми се пак да имаме силен отбор, като онзи от 94г, но.....

Наспах се едно хубаво до 11ч. Можех и още, ама имам разни задачки за вършене! Допивам кафето и правя план и списък за действие!

Хубав ден да имате, прекрасници!

# 128
  • София
Хубавото беше, че имаше изключително много деца на стадиона, които викаха повече и от големите. Подкрепата за отбора беше уникална. Мисля, че има светло бъдеще при добър пример.
И аз се надявам скоро да ми се отдаде случай да спя повече от 4-5 часа.

# 129
  • Бургас
Мен ме изпра алергията, трудно спя в момента,леко легнала-леко седнала. Хубавото е,че като сменя климата и се успокоява, та се надявам да си почина сега тия три почивни дни. Ако не,пак ще се мъча, но поне няма да съм на работа Simple Smile

# 130
  • Сливен
Честит рожден ден, Тути, бъди здрава и щастлива, сбъдни всички свои мечти и създавай нови!
Нашата ваканция върви не както планирахме, но ... почивка е, дано да я приключим поне като удовлетворяваща Angry.
Стейси, благодаря ти за снимките и разказите, интересно ми е много!
Фонсе, Португалия? Приятно изкарване! Планирам я за някоя скорошна година, но засега съобразявам  пътувания и почивки с децата / с удоволствие/, а все по- сложно става да се напаснат графиците на работещите.
Хубав ден на всички!

# 131
  • Бургас
Лин, не знам въобразявам ли си, или не, но Марто не е хъркал нито една вечер, откакто сме тук, та дано и при теб се успокои алергията.

# 132
Маре, честит рожден ден на брат ти!
Сетих се откъде знаеш;)
Жив, здрав и с късмет да е!
Хубави хора сме девите;)

# 133
Така е, Тути! Страхотни сте!
Селесте, признавам си, супер изненадана и неподготвена ме свари с това, че Марто не е хъркал от както сте тук. Браво!

# 134
Мари, здрав и щастлив да е брат ти и по-често да се виждате.

Общи условия

Активация на акаунт