Кралски работи и клюки - септември 2025

• 74 567
  • 949
  •   1
Отговори
# 60

За мен Кейт изглежда прекрасно, приемам изсветляването на косата като желание за ново начало след кошмара, който преживя. Може и да е поотслабнала, но спада в теглото не е от сега,  още при първите появи след диагнозата това се видя,  оттогава според мен задържа теглото.
Не ми се вижда и  изтощена в сравнение с появите й от пролетта и началото на лятото, здрави хора изглеждат по-слаби и изтощени от Кейт.
Целият аутфит много ми допада, съчетала е няколко части в неутрални цветове без да изглежда скучна и безцветна. Прекрасен избор за мероприятието, на което присъства. За мен изглежда свежо, младжки  и с прекрасно настроение.

# 61
Най- често лечението на неоплазъм е съпътствано със строга диета или глад. Отслабването води до отделяне на токсини и тенът се променя. Само по външния вид не може да се преценява здравето на човек, водещ битка с тази болест.

# 62
  • Някъде там
Една страхотна булка и разкошното произведение на легендата Джорджо Армани, отишъл си днес на 91 години.

# 63
Катрин на мен ми харесва с по-тъмна коса, но това няма значение. Важното е промяната на нея да и харесва. Хубаво е, че я виждаме публично на ангажименти.
Максима днес е с чудесен панталон, а топа, макар и интересен, някак грубо стои. Но самата тя изглежда много добре.

# 64
За съжаление русото не отива на жени с бяла кожа, които са брюнетки по рождение. Тотално се "губи" лицето. Още повече, че денят е дъждовен и дрехите не са в ярки цветове, както и снимките нямат обичайната обработка, ами са по делови. Оттук общото впечатление, че нещо "не е както трябва".

Надявам се да е добре наистина.

# 65
Още няколко прекрасни снимки от днес, отива й по- сеетла коса, много хубав нюанс на лешниково:

А тези са от преди 3 месеца, не ми изглежда по- слаба сега или по- уморена

# 66
  • Някъде там
Виктория участва в "разходка покрай дървета" в централната част на Стокхолм, за да се запознае с усилията на града за по-зелена градска среда.

Филип и Матилде са се срещнали с националния им отбор по футбол  в хотела си в Швейцария, където  са за срещата на държавните  глави на немскоговорящите страни. Футболистите пък са там за мача си с Лихтенщайн.

# 67
Не знам как издържат и децата й, несъмнено ги заливат с въпроси, а те са в много крехка възраст. На Уилям е още по-тежко, нищо че е милиардер, дългът го зове. Хем има милиарди, хем е безпомощен - нито може да й осигури спокойствие, нито да накара хората да спрат да пишат и разпитват за нея.
Тя от толкова години е подлагана на тормоз.... не им завиждам.

Но, те добре се справиха с пресата, след случая с фотошопа. Вече те диктуват правилата на играта 😉

# 68
  • София
Аз лично харесвам Катрин повече с по-тъмна коса и днешната ѝ визия не ми е фаворит. Но това е ирелевантно . Жената е желязна и вече се е превърнала в такъв символ, че няма никакво значение как ще се облече или боядиса. При нея просто нивото е друго.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 22:43 от hatred

# 69
Жената е желязна и вече се е превърнала в такъв символ, че няма никакво значение как ще се облече или боядиса. При нея просто нивото е друго.
Абсолютно съм съгласна!!

# 70
  • Някъде там
От профила на монегаските.

С голяма тъга принцът и аз научихме за смъртта на Джорджо Армани.
Той е емблематична фигура в света на модата, създал и оформил тенденции, които са повлияли на поколенията.
Богатството на неговите творения включваше и сватбената ми рокля през юли 2011 г.
Неговата работа и постижения ще продължат да живеят и да вдъхновяват бъдещето.
H.S.H. Princess Charlene.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 23:00 от daviz

# 71
Посещение на херцогинята на Единбург в Канада.
Херцогинята на Единбург пристига в хотел Fairmont Palliser в Калгари, Алберта, за вечерята на интернационалистите, като част от посещението си в Канада.

# 72
Много елегантна е Софи.

# 73

И с новия цвят Катрин изглежда страхотно,
невероятна коса има тази жена

# 74
  • София
Ооо, нали беше писано в пресата, че Катрин сменя фризьора си. Старата, която се грижеше за косата ѝ, се оттегли. Косата ѝ е доста тежка и трудна за прически. Явно новият е внесъл промени, но май не са много успешни. Ще се научи! Олекна ми, мислех, че е нещо сериозно. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт