Кралски работи и клюки - септември 2025

• 59 838
  • 831
  •   14
Отговори
# 795
  • София
Да обърна внимание, че това държавно посещение е по искане на правителството, а не на кралското семейство. Второто на което да обърна внимание, американците ако не са имали интерес, нямаше да приемат поканата, а щяха да я отклонят. Факта, че в делегацията им обаче имаше крупни бизнесмени, говори друго.

Така че всякакви приказки от сорта кой американец обичал английското кралско семейство и какви били тоалетите на дамите са част от забавлението на тълпата.

# 796
И стигнахме до това, че Кралят участва в дипломацията и то активно. Копчета и  кордели е само  опаковката.
 Имат уникалната възможност на приемственост и постоянство, правителства се сменят понякога като носни кърпи,  монархията остава и движи в помощ на управлението.

# 797
Още две снимки от последния ден на Софи в Япония, много красива рокля-  копринена с щампа от дизайнерката Сузана Лондон .
Роклята, която първоначално се продаваше на дребно за 2190 паунда, а в момента е на разпродажба за 1314 паунда, се казва роклята-риза Dolce Vita Silk Twill.

На това посещение е подновила гардероба, харесва ми, явно вече има по- голям бюджет.

# 798
Мърдок е един от големите бизнесмени, присъствали на банкета.

Сядам да гледам Марта и Шаманът.

# 799
Да обърна внимание, че това държавно посещение е по искане на правителството, а не на кралското семейство. Второто на което да обърна внимание, американците ако не са имали интерес, нямаше да приемат поканата, а щяха да я отклонят. Факта, че в делегацията им обаче имаше крупни бизнесмени, говори друго.

Така че всякакви приказки от сорта кой американец обичал английското кралско семейство и какви били тоалетите на дамите са част от забавлението на тълпата.
Естествено, че е забавление на тълпата. А ние тук сме една малка част от тази забавляваща се тълпа. Нищо, че често се забравя 🙂
С крал и без крал, държави, които имат интерес от сътрудничество, ще го търсят и осъществяват.

Японците са ми много интересни:
На посещение в Нагасаки, 14 септ.2025 г. В дом за възрастни хора, където се срещат с оцелели от атомните бомбардировки

И принцеса Како:

Всяко движение е като танц.

# 800
Не мксля, че има някой в темата да смята, че Чарлз е решил сам да покани тръмп.
На мен лично реакциите на Чарлз по време на речта на тръмп ми бяха най-интересни от цялата вечер.

# 801
Вчера Хари и Меган са били на благотворителния концерт One805LIVE в имението на Кевин Костнър:
https://www.instagram.com/people/p/DO2TL74EWnY/
Скараната Опра ли наднича отзад 🙂

# 802
Наистина бяха интересни реакциите, а и речта на Чарлз. Ерудицията му си личи във всяко отношение.

# 803
Ех, Меган, красива жена Heart Eyes
Колко ли пъти Хари е казал "жена ми" в микрофона Joy

# 804
  • # супернатурална #
На мен не ми прилича на имение, а на паркинг със сцена. Този път Мегън е с хубава рокля и прическа.

# 805
Попаднах на този паралел:

Кралица Елизабет е посрещала Роналд Рейгън. 🤣 (В същност - Джордж Буш младши, както са ме поправил в пост по-надолу.🤣)

Нищо случайно няма в Британската монархическа институция.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 18:31 от dariVale

# 806
  • в сърцето на един мъж...
Попаднах на този паралел:

Кралица Елизабет е посрещала Роналд Рейгън.

По-скоро Джордж Буш

# 807
Това е Буш мл.

Харесва ми Меган,  най-сетне да не е с път по средата, много й отива и формата на косата й е страхотна.
Те май не за пръв път присъстват на това събитие или? Сякаш и друг път съм чела за Кевин Костнър тук.

# 808
Meган има много хубави зъби и косата и винаги ми харесва как е накъдрена.

# 809
  • Някъде там
Трета година участват, Ули.
Миналата беше само Хари.
Красива Меган с хубава рокля и прическа. Роклята я има и в бяло.

Освен Максима, Амалия и Фелипе на 80-та сесия  на  общото събрание на ООН е потвърдено, че ще присъстват Матилде,Карл-Густаф и Силвия. Предполагам и много други, но за сега за тези видях инфо.

Кар- Филип вчера е участвал Porsche Carrera Cup Scandinavia под зоркото око на синовете Александър и Габриел и баща си.

Фредетик днес на събитие клуба на фондация "Спасете децата" на която е патрон от 2002-ра .

Филип и Емануел за поредна година участват в инициативата неделя без автомобили, карайки велодипеди из Брюксел.
https://www.instagram.com/reel/DO3SdRygn9Z/

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 19:36 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт