Кралски работи и клюки - септември 2025

• 74 668
  • 949
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде там
Монегаските на традиционият пикник Cavagnëtu за отбелязване края на лятото
 в парка "Princesse Antoinette"

Сладури Heart
https://www.instagram.com/reel/DORN9g-iJ2P/
Паркът Princesse Antoinette в Монако има вековни корени, тъй като е бил обществено място за събиране край маслинови горички, а през 1917 г. принц Албер I спасява района от индустриализация. Официално е наречен на името на принцеса Антоанета през 1923 г. от принц Луи, който преименува бившия Jardin des Révoires в чест на първата си внучка. Паркът служи като семейно зелено пространство с миниголф, спортни игрища, малка ферма с животни, площадки за игра и вековни маслинови дървета, които напомнят за земеделската история на Монако.

# 136
Една чудесна новина 🥳
Кралската фондация на принца и принцесата на Уелс потвърди, че принцесата ще проведе своя годишен коледен концерт отново тази година. В раздела, озаглавен „Какво следва за Кралската фондация?“, се казва: „Ще затворим 2025 г. с “ „Заедно на Коледа” отново се стремим да обединим общностите в Обединеното кралство, за да отпразнуваме хората, които са изминали своя път, за да помогнат на другите с дори по-въздействащи местни услуги. Въпреки че Кенсингтън Палас все още не е обявил датата за тазгодишното събитие, то обикновено се провежда през декември.

# 137
Разкошна Кейт, много елегантна и просто грее с усмивка! Тук косата й изглежда по -тъмна, може би е изсветлила горният пласт.

Шарлийн отдавна не ми беше харесвала толкова, страхотна рокля и  й стои добре, не е много подходяща за пикник, но пък е красива. Самата Шарлийн изглежда подмладена и свежа, може и да е ефект от филтри на снимката не знам.

# 138
  • София
А започна ли учебната година за децата на Уелс? Май не съм видяла новини по този повод.
Косата на Кейт предпочитам да е по-тъмна, но и така става. Тази жена, каквото и да сложи,пак ще е супер. 😎

# 139
# 140
  • Някъде там
Водят го пикник, но е по скоро тържество на открито с обща трапеза, музика, танци.
Идеална си е Шарлийн за събитието.

Габриела все по нежно и хубаво момиче става.

Жак също.  Така като ги гледам прилича на баща си повече, Габриела е на Шарлийн.

Малък голям джентълмен. Нямам търпение да го видя с децата от wellchild, а може и с малките войничета.
Винаги е толкова грижовен и мил към тях и е приятно да ги виждаш заедно.

# 141
Крал Чарлз и кралица Камила бяха придружени от министър-председателя за традиционната неделна служба в Крати Кърк тази сутрин.

Традиция е министър-председателят да отсяда в Балморал всяка година за няколко дни в края на лятото.

Кралица Камила беше видяна с черна лента на ръката си, като знак на траур за покойната херцогиня.  

Към службата присъедини и Dame Джоана Лъмли, която също присъства на годишното събиране в Бреймар в събота.

Звездата от „Ab Fab“ е известна като голям фен на кралското семейство и има близки отношения със семейството, особено с краля и кралицата.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 16:47 от Tinо

# 142
Кралят с килт,много ми допада.

# 143
  • София
Една чудесна новина 🥳
Кралската фондация на принца и принцесата на Уелс потвърди, че принцесата ще проведе своя годишен коледен концерт отново тази година. В раздела, озаглавен „Какво следва за Кралската фондация?“, се казва: „Ще затворим 2025 г. с “ „Заедно на Коледа” отново се стремим да обединим общностите в Обединеното кралство, за да отпразнуваме хората, които са изминали своя път, за да помогнат на другите с дори по-въздействащи местни услуги. Въпреки че Кенсингтън Палас все още не е обявил датата за тазгодишното събитие, то обикновено се провежда през декември.
Чудесна новина!

# 144
Наистина много са пораснали Жак и Габриела, но според мен е обратното - Жак в копие на майка си, а Габриела много прилича на Албер.

# 145
Любителско видео от появата онзи ден - Уилям и Катрин в PDA

https://www.facebook.com/share/r/1FEuZqRBWx/

# 146
  • Някъде там
Threemafan, може да си права, на мен на тези снимки така ми изглеждаше.
А тук ми е много красива Габриела.

Още малко от събитието
Скрит текст:

Мари днес в Чикаго  на откриване на ново крило на старчески дом за възрастни  датчани живеещи там.

С палто и панталон ми харесва повече Мари. Роклята ми идва твърде претрупана.

Маделин  присъства на събитие на фондация „Моят голям ден“  на която е патрон.„Моят голям ден“ е национална благотворителна организация, чиято мисия е да изпълнява желания и да разпространява жизненоважна радост на деца със сериозни заболявания и диагнози.
Чаровница. Много приятен тоалет в страхотен цвят.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 21:29 от daviz

# 147
А тук ми е много красива Габриела.

Много нежно и хубаво момиченце!

Голяма активност тези дни, жужат като работливи пчелички 😉 И все хубави инициативи!
Аз чакам с нетърпение утрешната поява на Хари.

# 148
  • Някъде там
Ариане днес е участвала в Амстердамското градско плуване за набиране на средства за ALS (Амиотрофична латерална склероза).
Браво на Ариане.

https://youtu.be/0Uk5_R6pyQo?si=RCbOR5c5cGWoESGH

# 149
Принц Едуард на няколко ангажимента в един и същи ден.
- 1100 годишнина от коронацията на първият крал на Великобритания - Athelstan;
- откриване на Kingston 2025 River Cultures Festival;
- приема поздрав от 70-strong procession of vessels;
- открива новите Athelstan Gardens on Queen’s Promenade;
- засажда дърво по случай предстоящата годишнина от смъртта на Кралицата и открива статуя

Жена му Софи и тя с поредица ангажименти всеки ден. Вчера бе много хубава

Общи условия

Активация на акаунт