Кралски работи и клюки - септември 2025

• 70 309
  • 916
  •   13
Отговори
# 900
  • София
Леонор е прекрасна. Нямам предвид костюма ѝ, а излъчване ѝ. Много ми харесва!

Амалия на това пътуване в Щатите не ми допадна в нито един тоалет, не са ѝ ги уцелили- розовият костюм не е нейният, с бежовият ми харесва само в частта на раменете- ръцете ѝ добре изглеждат на снимката, но я стиска в бюста и панталон не ѝ отива, с роклята е ок като цяло, но не е за толкова къса дреха. Обаче косата ѝ колко е хубава!

Карл Филип и София са много готини и двамата, много хубава двойка, на нея това зелено нещо (гащеризон вероятно) ѝ стои супер.

Йорданските принцеси са толкова симпатични и трите! Много нормални и естествени същества изглеждат.

# 901
  • Майничка
Леонор все повече ми напомня в лицето на майката на Летисия. Палома е по-дребна и с по-квадратно лице, но все пак намирам доста прилики.

# 902
  • Някъде там
Леонор все повече ми напомня в лицето на майката на Летисия. Палома е по-дребна и с по-квадратно лице, но все пак намирам доста прилики.
Не се бях замисляла но да имат прилика.

Много мил личен подарък за Фредерик и Мери от  Маргрете.
Скрит текст:
Днес, по време на малка церемония в замъка Фредериксборг, Нейно Величество кралица Маргрете представи специално творческо произведение за техните величества краля и кралицата: две бродирани седалки за столове, създадени по инициатива на кралица Маргрете за седалките на кралското семейство, когато техните величества посещават замъка.
Бродерията е базирана на коронованите монограми на краля и кралицата – син огледален монограм FF X за Негово Величество краля и червено М за Нейно Величество кралицата. Около монограмите, на тъмно син фон с малки тюркоазени точки, са разцъфнали цветя: лалета, рози, лилии, ириси, клематиси, маргаритки и невен.

Кралица Маргрете е добавила своя подпис, M-24, на предната част на стола като личен щрих.
Столовете са част от постоянната експозиция в Националния исторически музей в замъка Фредериксборг и ще бъдат използвани от техните величества, когато кралското семейство посети мястото.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 20:55 от daviz

# 903
Кралят и кралицата ще предприемат държавно посещение в Светия престол, Ватикана в края на октомври.
Чарлз и Камила ще се присъединят към папа Лео XIV, който празнува юбилейната година 2025 г., традиционно отбелязана на всеки 25 години, а също така ще отпразнува икуменическата работа на църквата на Англия и католическата църква.

Принцеса Беатрис и съпругът й Едоардо Мапели Мози бяха снимани на среща за обяд в Лондон на 25 септември 2025 г.

# 904
Сладури са Беа и Моци! 🥰😍

# 905
  • София
Амалия е преобразена направо, браво за волята и мотивацията, чудесна е така. Отива и костюма на сестра и много.
Датските столове са много красиви, харесва ми идеята да се освежат така 👍

# 906
Докато премиерът Антъни Албанезе беше приет от краля в Балморал вчера, министър-председателят отправи покана към принца и принцесата на Уелс да посетят кралството с децата си. В интервю за The Australian: „Г-н Албанезе каза: „Надяваме се, че принцът и принцесата на Уелс също ще могат да посетят и се надяваме, че това може да се случи в близко бъдеще.“  

Една непоказвана снимка, която беше публикувана вчера:

И една Софи през свободното си време:
Разглежда есенната колекция обувки, на конкретен бранд, преди да бъде пусната за свободна продажба.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 15:16 от Tinо

# 907
Ще чакаме с нетърпение Уелс на посещение през 2026 г. в Австралия. Предишното беше истински фурор, представям си сега какво ще бъде.
Да си припомним тоалетите на тогавашната херцогинята на Кеймбридж от кралското турне в Нова Зеландия и Австралия през 2014 г.

# 908
Софи е много готина така с кларковете и този сладък костюм.

# 909
Идвам с няколко пикантни новини от последните дни.

Миналата седмица седмичното списание Privé съобщи, че Алексия се е качила в колата на Антун, след като се е насладила на питие на тераса в Хага след Prinsjesdag (Денят на бюджета). На първа страница се казваше, че „нещо красиво разцъфтява“. Boulevard съобщи в събота, че принцесата и известният певец отново са били забелязани заедно.

Има снимки и видеоклипове, но пресата не публикува никакви снимки от срещата между Алексия и Антун. Медийният кодекс, споразумение между журналисти и Камарата на Оранските, постановява, че пресата не трябва да публикува нежелани снимки или записи на лични моменти, включващи членове на кралското семейство.
https://x.com/calm_933/status/1971979195535577462

Френският новинарски сайт „RTL Info“ сподели снимка на престолонаследницата Елизабет (23), позираща интимно с принц Георг от Лихтенщайн (26).
Администраторът на популярната страница в Instagram „Royal Monarchies“ написа, че е взел снимката директно от личния акаунт на принца, точно преди да направи профила си личен. „Принцът публикува подобни изображения от месеци, но от уважение никога не съм споделял нищо“, каза той. „Имам подобни снимки отдавна и споделям това сега, защото съм го виждал да се появява на много места.“

Двамата се познават от детството си, тъй като семействата им са приятели от години. Принц Георг е третото дете на наследствения принц Алоис от Лихтенщайн и наследствената принцеса София от Бавария и е трети по ред за наследяване на трона на княжеството.

И третата пикантерия е, че Кристиян отново е регент, защото Фредерик е за 4 дни на почивка в чужбина. Отново без Мери, която си изпълнява ангажименти в Дания.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 16:41 от Tinо

# 910
Наистина пикантни новини, благодаря! Одобрявам аз младежите 😄 и да си кажа, че за първи път ми харесва белгийската Елизабет. Колко е различна в тази младежка рокличка, много и подходжа. Вярно, че не е официално събитие, а частния и живот, но има си и варианти да разчупи облеклата с по -подходящи.
Това с датската двойка почва да става странно, все едно са заедно само официално.

# 911
И на мен Елизабет много ми харесва в ежедневието си, а и изглеждат хубава двойка с младежа.
Жалко, че холандците имат договорки с медиите да не пускат компромати, щеше да е интересно да видим и тях. Те май са единствените дето са забранили на медиите да пускат папарашки снимки.

# 912
Холандците не ме изненадват.

Истински фурор, нашстина.
Ще чакаме с нетърпение Уелс на посещение през 2026 г. в Австралия. Предишното беше истински фурор, представям си сега какво ще бъде.
Да си припомним тоалетите на тогавашната херцогинята на Кеймбридж от кралското турне в Нова Зеландия и Австралия през 2014 г.

# 913
Принцът на Уелс се срещна днес с Негово Височество Шейх Сабах ал-Сабах, престолонаследник на Кувейт в замъка Уиндзор.

Кралско височество Херцогът на Корнуол присъства на заседание на съвета на херцогството, известен като Съвета на принца, в замъка Уиндзор днес.

# 914
Принцът и принцесата на Уелс организираха посещение на снимачната площадка на новия телевизионен сериал за Хари Потър за трите си деца - 12-годишния принц Джордж , 10-годишната принцеса Шарлот и  7-годишния принц Луи - в петък, 26 септември, според Daily Mail
Кейт и децата се запознаха с младите актьори и режисьора на снимачната площадка. Там имаше само една нощ снимки, така че наистина беше магически билет“, добави източникът, визирайки Доминик Маклафлин, който ще играе Хари Потър; Аластер Стаут, който е избран за ролята на Рон Уизли; и Арабела Стантън, която ще се превъплъти в Хърмаяни Грейнджър, плюс Марк Майлод, който режисира.
Посещението беше особено специално за принц Луи, който според Daily Mail се е возил в Хогуортс Експрес . „Изглеждаше, че го обожава. Мечтата на повечето деца е да се качат на борда на Хогуортс Експрес.

Общи условия

Активация на акаунт