Кралски работи и клюки - септември 2025

• 58 557
  • 822
  •   12
Отговори
# 810
  • София
Много хубава Мегън, много красива рокля, особено ми харесва голия гръб. Не ми харесват обувките и чантата.

Карл-Филип и Фредерик са много хубави мъже. Сякаш и двамата са добре постригани, поне Карл-Филип е махнал къдричките на врата.

# 811
Попаднах на този паралел:

Кралица Елизабет е посрещала Роналд Рейгън. 🤣 (В същност - Джордж Буш младши, както са ме поправил в пост по-надолу.🤣)

Нищо случайно няма в Британската монархическа институция.

Наистина прилича. Дали е търсен ефект?

# 812
Синята лента е преметната различно при Кралицата и Принцесата...

# 813
Любовта на Тръмп към златничкото е всеизвестна, по-скоро е жест към госта,но може и реверанс към Кралицата да е.Или пък и двете.

# 814
Шаманът явно разбра, че е прекрачил всички възможни граници и снощи пуснал видео в Инстаграм, където дава пълен назад. Ама той много обичал и уважавал краля и кралицата. Не било вярно това, което хората пишат за него. Той не разбирал как изобщо хората са стигнали до извода, че той не обичал и уважавал краля и кралицата. Като е казал, че кралят и кралицата не разбират какво е расизъм, имал бил предвид, че не разбират колко тежко му е в живота да го подлагат на расизъм. Не компот, а компютър. А що се отнася, че го гледали странно на първата среща - ами нормално е да се чудят родителите що за човек им идва в семейството. А по Нетфликс каза, че са го гледали все едно е бил ненормален с каубойски ботуши и кимоно. Не знам в САЩ как е, тук определено такова облекло за официална първа среща с родителите на твоята любима би вдигнало няколко червени знаменца и насочило мислите, че има нещо не съвсем наред с този човек.
Дюрек завършва видеото, че той обича и уважава краля и кралицата и това било истината.

Значи казаното от него по Нетфликс е лъжа? Или как точно да тълкуваме това обръщане на 180 градуса сега?

Иначе Марта и Дюрек казват, че много им е било забавно и хубаво да направят филма по Нетфликс и обмислят риалити за техния живот като женени. Стана още ясно, че Дюрек е бил този, който е напъвал да направят филм по Нетфликс, а Марта дълго време се дърпала и не искала. Режисьорката казва, че е отнело много време да убедят Марта да се направи този филм. Дали е знаела, че ще стане такъв скандал, какъвто и стана? И защо в крайна сметка се е съгласила да седи до мъжа си, да го слуша как плюе и тъпче по родителите й и да му приглася?

Аз се радвам, че неодобрението за монархията и това семейство е на рекордно високи нива. Все повече хора разбират, че излагациите само ще продължат и че е най-добре монархията да се махне след смъртта на краля.

А в разговор с певицата Joss Stone на WellChild Awards в Лондон миналата седмица Хари бил казал, че семейството му обмисля да се преместят във Великобритания заради хубавите училища и хубавата общност в страната и колко било важно децата да растат в сигурна среда сред приятели и семейство. Тя говори пред Хелоу за разговора си с Хари.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 07:33 от Fenris

# 815
  • София
Да защото са два различни ордена и лентите им се носят по различен начин.

# 816
  • Майничка
Лентите са на различни ордени. На кралицата, както и на Уилям, е Орденът на жартиерата, чийто "малък" знак се носи под дясна ръка.
Катрин е с Кралския викториански орден, който се носи на дясно рамо.

П.П. Докато си оправя правописните грешки, дядо хаджия ме е изпреварил.😄

# 817
Като прочета "кралицата" и си мисля, че става дума за Елизабет. Все още. И сигурно не само аз.

# 818
Относно това, че Хари е обмислял да се върнат да живеят със семейството си във Великобритания, много се съмнявам, че Меган ще се съгласи на този вариант...

# 819
  • Някъде там
В статията на  Hello ми се струва, че пише по различни неща от това, че той и е казал, че обмислят преместване.
Това са само предположения базирани на думите му, че са сплотени колективите в училищата и добра системата на обучение в разговора с певицата за нейното преместване в Англия.
https://www-hellomagazine-com.translate.goog/royalty/855906/excl … n&_x_tr_hist=true
Днес олимпийската шампионка Шарлийн ще връчи наградата  "Сократес" по време на церемонията по връчването на Златната топка за 2025-та

Скрит текст:
В центъра на церемонията по връчването на Златната топка за 2025 г., която отбелязва върховите постижения на световния футбол, наградата "Сократес" ще хвърли светлина върху играчите, чийто ангажимент излиза далеч извън терена.
Тази година отличието ще бъде връчено от Н.С.В. принцеса Шарлийн от Монако- олимпийска шампионка и отдадена защитничка на младежта и образованието чрез спорт.
Наградата "Сократес", връчвана от L'Équipe Group и GPeaceandSport, отличава
поколения футболисти, които използват влиянието си, за да стимулират
положителна промяна и вдъхновяване на новите поколения.

# 820
Хари е прокуден от Англия... Щял да се връща,моля ви се...!

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 11:58 от deaf

# 821
Нормално е да иска децата да са в сигурна среда.
Това обяснява последните големи дарения, които направи.
Вероятно бърза да се приберат, докато баща им е жив, защото след това едва ли ще може така леко да се върне, все едно нищо не е било.

# 822
Това жълтите  източници като кажат нещо, още преди визитата, се повтаря. Така се тръгва, като слух. Аз вярвам ,че иска да се върне.

Общи условия

Активация на акаунт