Някой да е ходил в комплекс Барите в с.Чернево до Варна

• 36 031
  • 88
  •   1
Отговори
# 15
Днес ходихме.И аз да потвърдя,че е много хубаво,по-хубаво беше отколкото очаквах.Много приятно място с чудни гори наоколо! bowuu

# 16
В събота бяхме с децата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=123518
супер е!

# 17
  • around the world, where the heart belongs
С тези катерушки ми изглежда добре само за майки с деца...  newsm78

# 18
Даже и моите деца ги има на снимките ви  Laughing Laughing Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=123518&photo=7

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 09:22 от DiVA

# 19
DiVa и теб те има май Simple Smile

# 20
С тези катерушки ми изглежда добре само за майки с деца...  newsm78
Катерушките са в единия край на комплекса и съвсем не са основния акцент,просто снимките на момичетата са оттам! Peace

# 21
Така като гледам, може да си спретнем форумска среща там някой викенд  Laughing

# 22
А какви са цените на нощувките там?

# 23
  • around the world, where the heart belongs
Така като гледам, може да си спретнем форумска среща там някой викенд  Laughing

Може. Аз ще съм от групата на децата.   Mr. Green

# 24
  • гр.Варна
И ние ходихме там около 24 Май
Останах очарована от кухнята и красотата на района:)

# 25
  • Под гъбата
Комплексът си е направо срахотен. Цената на един апартамент е 60 лв. а за стая е 40 лв. За спането е най добре само с предварителна резервация и то поне 10 дни напред. Ресторантът е също с много добро ниво на обслужване и кухня. За пърленките им на жар и мандраджийските шишове няма да говорим. Ходили сме и през зимата и сега през пролетта и лятото. Къщичките са добре направени и зимата е топло а лятото хладно.

# 26
Смятам и аз да го посетя тези дни.Наистина ли си струва? А как са цените в ресторанта? А за по-големи деца има ли нещо интересно (14-16г.)?

# 27
трябва предварителна резервация, иначе нямате шанс да седнете в ресторанта в почивни дни, а сега са и празнични. Много популярно място стана, много резервации явно и като са наблъскали маси една връз друга, че като се напълни с народ, то глъч, то чудо...

14-16 годишни - има игрище за футбол, дават АТВ-та

# 28
От тук научавам, че може би са се пооправили малко.
Миналата година бяхме на два пъти там.
Няма спор-красиво и приятно е. За преспиване не говорим-все пак е безкрайно близо до Варна. Wink
Обаче в ресторанта първия път се опитаха да надпишат сметката и да лъжат безкрайно кокошкарски. newsm11
Втория път-ще ви покажа менюто след малко (снимах го специално)....просто мен лично ме хвана срам...бива ли такова нещо. smile3506 И двата пъти чакахме доста за поръчките си. Сервиьорите бяха безкрайно разсеяни, а заведението не беше никак пълно.
A, ето и снимките:

По мое скромно мнение беше скъпинко за храната и обслужването, което се предлага. Храната не ми се видя нещо особено-нормална, не бих се превъзнесла. Пърленките бяха прекалено солени (за нашия вкус).
Надявам се, обаче да са се взели в ръце, щом има толкова доволни хора тук. newsm10

Последна редакция: чт, 01 май 2008, 18:47 от Доня Туфиня

# 29
  • Варна
Оооо, ние на Великден ходихме там. Менюто им не изглежда така вече. Порциите са доста добре като грамаж. Цените са прилични /за ресторанта говоря/. Обслужването не бих могла да кажа, че е много добро. Имаше един сервитьор дето фамилиарничеше, а това хич не ми се понрави. Първо едва ли не под формата на шега ни направи забележка, че сядаме мтного далеч от него, не можем ли по-близко да седнем ..... После се освободи масата до камината в едната зала и ние седнахме там и той почна да ми говори на мен /мъжа ми беше отишъл до тоалетната/, че това била най-романтичната маса, че вечер като изгасят лампите и можело пейките да се съберат и да ставало като легло и .... ей такива разни неща, дето сервитьор да ги говори с клиенти  newsm78 някак си не ми се струва учтиво ..... Та така .... обстановката е супер иначе, ама ..... персонала куца малко.
А, и понеже отиваме за пръв път първо отидохме при човека дето отговаря за нощувките и го питаме къде е ресторанта. И той "Ресторанта е там, аз съм по нощувките" и смигва на мъжа ми заговорнически демек"Ако ти пусне тая ще ти уредя стая"  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт