Някой да е ходил в комплекс Барите в с.Чернево до Варна

• 36 016
  • 88
  •   1
Отговори
# 75
Задължително ли е да правим резервации, например за обяд? Мислим скоро да го посетим, та се чудя?! newsm78

не мисля...ние отидохме в неделя...времето беше прекрасно и имаха места пак... Crazy

Зависи кога. Две седмици поред се опитвам да резервирам за събота три, четири дни по-рано и няма места.

# 76
  • Варна
Зависи кога. Две седмици поред се опитвам да резервирам за събота три, четири дни по-рано и няма места.

Значи ние сме били късметлии...обадихме се преди да тръгнем и човекът каза заповядайте...бяхме само 3ма човека...имаше резервирани 2 големи маси...♥ Doro ♥, обади се за всеки случай значи  Crazy

# 77
...само менюто ми се видя малко бедно

Българското да. Поискай английско, то е много по-богато.  Wink

# 78
  • Варна
...само менюто ми се видя малко бедно

Българското да. Поискай английско, то е много по-богато.  Wink

А защо така са го направили...много странно  Rolling Eyes ...следващият път определено ще искам всички менюта  Crazy

# 79
Pipilqga, наистина сте имали късмет. Особено събота и неделя правят сватби там и няма пукнато място ,да не говорим ,4е са затваряли целия комплекс някой път.  Crazy
А това за менюто ме озадачи. Ако си поискам ингилишко ,ще ли ми дадат?  Whistling

# 80
Ами ние бяхме с немски мъж и поискахме меню на английски или немски, квото имат. Мъжът ми си избра катък и сач и аз се скъсах да ги търся в българското ми меню - нямаше ги  Crossing Arms

# 81
Ние ядем катък  поръчан от българското  Simple Smile

# 82
Ние ядем катък  поръчан от българското  Simple Smile
Shocked Преди един месец го нямаше в българското меню.

# 83
 Hug Благодаря ви момичета за отговорите.  bouquet

Вчера ходихме, въпреки, че не можахме да си направим резервация, имаше доста свободни места по обяд.
Аз съм очарована, всичко беше страхотно, кухнята, пърленките, за децата е рай.........

Една част от снимките.........http://www.snimka.bg/album.php?album_id=399478&pid=13509895

# 84
преди 2 седмици бяхме там-страхотно място-райско-жалко ,4е единият ден малко валя,но пък когато беше слън4ево деца и въздрастни си направихме як купон на атракционите-да не казвам,4е децата не можеха да се вредят за въжената люлка Mr. Green
собствениците са безкрайно мили хора,обслужването на ниво-дават сгъваеми кошарки за децата-няма нужда да мъкна нашата
вси4ко в ресторанта ми допадна (особено пърленките)-само една забележка имам-в листа с вината имаше само  над 30 лв Crazy-
препоръ4вам ви мястот с 2 ръце!!!

п.с менютата са еднакви на английкси и български-единия път ми дадоха английско-не видях разлики

# 85
Ние ядем катък  поръчан от българското  Simple Smile

Скоро пак ходих там и сега като отворих темата се сетих за катъка  Wink
Та там ядох една салата - Топаница или Топеница. Освен цедено мляко и сирене имаше и печени червени чушки. Предполагам това е катъка в българското меню.

# 86
Ние ядем катък  поръчан от българското  Simple Smile

Скоро пак ходих там и сега като отворих темата се сетих за катъка  Wink
Та там ядох една салата - Топаница или Топеница. Освен цедено мляко и сирене имаше и печени червени чушки. Предполагам това е катъка в българското меню.

Може, да  Grinning Това би било обяснило защо аз не съм видяла катък в българското меню  Blush

# 87
Събота и Неделя намират ли се места???

# 88
Събота и Неделя намират ли се места???

Отговор в първия пост на тази страница  Peace

Общи условия

Активация на акаунт