Някой да е ходил в комплекс Барите в с.Чернево до Варна

• 36 014
  • 88
  •   1
Отговори
# 30
там от край време персонала и обслужването е ужас, но обстановката ми харесва. А и децата се забавляват доста там, но определено преди да отидете си направете резервации

# 31
ей такава духовитост от персонала най-обичам!  ooooh! А те си мислят, че са оригинални вероятно... Confused

# 32
Ние не останахме особено очаровани. Природната красота е спорен въпрос, предвид равната шир и каменната кариера околовръст. Самият комплекс е недовършен, бунгалата са клаустрофобични. Механата е горе-долу ОК, нищо специално. Пърленките са неуспешен опит за подражание на тези в Копитото. Обобщено, струва си да се разходи човек в някой слънчев ден, да хапне, но за почивки и нощувки дума не може да става. Досущ като в Чукурово  Mr. Green

# 33
А, природата е красива, ако тръгнеш по пътеките нагоре, чудни гори са! Но трябва да се повърви.

Пърленките в Копитото - аз се влюбих в тях. Веднъж дори ходих специално да ям пърленка, само си поръчах разни глупости, че да не е единствено пърленка - от срам... и тя беше толкова калпава! Нямаше нищо общо с това, което бях яла преди! Tired

# 34
А, природата е красива, ако тръгнеш по пътеките нагоре, чудни гори са! Но трябва да се повърви.

Може, може - ние просто карахме известно време по не много живописната магистрала, сетне свихме покрай някакви прашни кариери и равни поля, и туй то. Но не сме се катерили, домързя ни Mr. Green

А с вестта за пърленките ме съсипваш, верно ли са ги повредили?? До миналото лято сякаш си бяха наред, радваха се на всесемейното ни обожание... Жалко, ако са ги окепазили Tired

# 35
ами да ти кажа, не знам дали са ги окепазили! Може просто калпав готвач да е бил на смяна. Това беше миналата година май месец, ако не греша.

# 36
Ние ходихме за Тодоровден,беше препълнено в ресторанта,малко бавно ни обслужваха,но пък всичко беше много вкусно,аз за пърленките мога да кажа само евала,по-вкусни не съм яла никъде,стаите са по 40 лв.,апартаментите по 70 лв.,единствената ми забележка е за леглата в стаите,по-тесни легла в хотел не бях виждала,а пък уж собсвениците са производители на мебели,сауни,врати и цялостно обзавеждане от дърво.Певицата в ресторанта ме възхити,пееше всякакви стилове много добре и то цяла вечер,браво!!!!Природата наоколо пък е най-незабележителното нещо.В сравнение с Рила и Родопите например не виждам какво толкоз възвишено може да се каже за тамошната?!

# 37
оппа..., с Родопите не може да се сравнява! Явно не си била там.

За леглата, ами явно са си ги произвели нестандартно тесни, за тесните си стаи, то иначе няма откъде да ги вземат такива....

# 38
  • Варна
Ква певица има бе  newsm78. Ние като ходихме свиреха оркестър "Нашенци"  ooooh!

# 39
оппа..., с Родопите не може да се сравнява! Явно не си била там.

За леглата, ами явно са си ги произвели нестандартно тесни, за тесните си стаи, то иначе няма откъде да ги вземат такива....
Не разбрах къде според теб явно не съм била,със сигурност на Барите ходихме както вече писах на Тодоровден,а от Родопите се връщам току що.Моето мнение е,че природата около Варна не е толкова възхитителна,както я намират някои, в сравнение с планините,било Рила,Родопи или Стара планина.Последното нещо ,за което бих отишла на Барите е природата.

# 40
Да, сега се върнах да прочета пак написаното от теб - разбрала съм те грешно! Казваш, че около Барите не е нищо осбено, а аз разбрах, че в Родопите не е нищо особено и много се учудих!
Моля приеми извиненията ми!

# 41
Да, сега се върнах да прочета пак написаното от теб - разбрала съм те грешно! Казваш, че около Барите не е нищо осбено, а аз разбрах, че в Родопите не е нищо особено и много се учудих!
Моля приеми извиненията ми!
Приемам ги,чест ти прави,че се коригира,благодаря ти! newsm10Не бих могла да кажа,че в Родопите не е нищо особено,защото 5 дни ми се пълнеше сърцето и не можах да се наситя и да се нагледам на невероятната природа и пейзажи.Възхитена съм!

# 42
следващия път ще чета по-внимателно преди да пиша  Blush  Grinning

# 43
  • varna
Ходих наскоро там.Не беше лошо,но вече от доста места чувам,че лятото имало змии,които дори влизали в бунгалата.Заради това някак си ми се пречупи вече желанието да ходя там.

# 44
Някой да ходил наскоро? Сттрува ли си да се разходиш за обяд до там?

Общи условия

Активация на акаунт