Някой да е ходил в комплекс Барите в с.Чернево до Варна

• 36 032
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Ходя там от самото откриване на комплекса!Мисля че всичко е супер!има за всекиго по нещо за глезене!Майките могат спокойно да оставят децата си да бягат без да се безпокоят за нищо!От скоро има вече и масажистка,която още я споменавам-просто беше супер отпускащо и както ми беше лошо от предната нощ,така след нейния масаж се чувствах страхотно!Мъжът ми пък беше цял ден на язовира и беше много щастлив че лови риба,защото е лош рибар Crazy!Беше събота и неделя когато бяхме там и наистина имаше много работа,но всичко беше наред!Даже като пристигнахме имаше много голяма сватба и я чакаха всеки момент да дойде и гледах как целия персонал тръпнаше в очакване на сватбата,а управителката викаше малко повече но изглежда имаше ефект от това!Видя ме че сидя на пейката с багажа си и тръгна към мен като беше сменила тона си и с много любезен глас ме покани да се настаня !аз лично съм възхитена от комплекса!през седмицата е много по-спокойно,така че който държи на хубавото обслужване и бързо приготвяне на храната да отива през седмицата!През уикенда просто имат много работа и това не може да се отрече че затруднява всички! Naughty

# 47
На Барите  е супер......а какви пърленки правят.... Crazy

# 48
  • Шумен
На Нова година ще сме там. Дано е хубаво, че по принцип по празниците навсякъде се претупват нещата.

# 49
kiva дано си изкарате добре на НГ.
По принцип не сме нощували там, а ходим по скоро през деня. Съчетаваме разходка с обяд. Преди месец, когато бях във Варна, отново ходихме там. Пърленките все още са си страхотни Peace

# 50
  • Варна
На Нова година ще сме там. Дано е хубаво, че по принцип по празниците навсякъде се претупват нещата.
късметлийка  Flutter
ние тези дни се сетихме за Барите,но се оказа че свободни места за НГ вече няма  Confused

# 51
късметлийка  Flutter
ние тези дни се сетихме за Барите,но се оказа че свободни места за НГ вече няма  Confused
Peace Щ е е хубаво и на нова година сигурна съм,а за свободни места нямат от месец и ние се обаждахме,догодина живот и здраве трябва да се ориентираме за там от Август Laughing

# 52
Преди 2 седмици обядвахме там.Останахме много доволни от кухнята.
Със сигурност пак ще отидем там.
Наистина за Нова година нямаше куверти.Жалко.

# 53
Ходихме там честичко.През деня е спокойно,поръчката идва на време не се бави,кухнята е прилично добра.Вечер обаче е някаква лудница 4-5 пъти сме ходили да вечеряме и май това ще е всичко се бави ястията не идват по ред,случвало се е да дойде ракията след като почти сме изяли салатите.Последно бяхме октомври може да се е променило от към персонал незнам.За обяд там е идеално когато е хубаво времето...чист въздух,спокойствие...

# 54
Да се присъединя и аз към доволните клиенти. Току що се връщаме оттам. Бяхме 2 семейства с деца на 2 годинки. Стаите , персонала, обслужването , всичко беше прекрасно. Ресторанта беше перфектен. Цените нормални. А сега има някакво намаление - двойна стая със закуска за 30 лв.

# 55
Аз също бих могла да кажа добри думи за комплекса - поне за ресторантската част. Бяхме доста голяма компания - към 20-тина души точно преди една година - началото на май 2008г. Недоволни нямаше! Пърленките наистина са един от хитовете им, цените са нормални.
Обещали сме си да отидем пак  Peace
малко снимки оттам :

http://macherie71.multiply.com/photos/album/5/5

# 56
Скоро някой ходил ли е ?

# 57
Да и не съм възхитена.
Оркестърът им не става.

# 58
  • Варна
Да и не съм възхитена.
Оркестърът им не става.
То не знам кое става при тях.

# 59
Не е точно по темата, но да кажа че скоро бяхме в Калимански хан. Останахме много доволни и от обстановката, и от кухнята и от обслужването.

Общи условия

Активация на акаунт